Konrad - Pon 04 Cze, 2012 Temat postu: Zestaw głośnomówiącyZastanawiam się nad kupnem zestawu głośnomówiącego
Nokia HF-210 lub Jabra Drive.
Korzystał ktoś z któregoś z wymienionych?
Musi być przenośny, nie zamontowany na stałe w samochodzie.
Ktoś coś wie/słyszał o nich?
Czy może lepiej zainwestować w zwykłą słuchawkę na BT?Bonczek - Pon 04 Cze, 2012 Używałem kiedyś Jabry i sprawował się całkiem dobrze - od kilku lat ma go moja mama i o dziwo ciągle działa PiTT - Pon 04 Cze, 2012 miałem taką Jabrę, spoko, dawała radę, całkiem głośno i wyraźnie
a bateria trzymała kilka tygodni
jak chcesz to za połowę tej ceny mogę Ci sprzedać, teraz leży nieużywany bo mam BT w audio(li) arssss - Pon 04 Cze, 2012 Ja tez polecam Jabre,moj tata ma i jest bardzo zadowolonyBonczek - Pon 04 Cze, 2012 3 pomuki i do zamknięcia.was79 - Pon 04 Cze, 2012 Temat postu: Re: Zestaw głośnomówiącyKup
Nokia HF-210 lub Jabra Drive.jozekrj - Pon 04 Cze, 2012 a ja proponuje za ta kasę kupić jakaś słuchawkę
jest po prostu bardziej praktyczna
no i cały samochód nie słyszy o czym rozmawiamyPiTT - Pon 04 Cze, 2012
jozekrj napisał/a:
a ja proponuje za ta kasę kupić jakaś słuchawkę
no i cały samochód nie słyszy o czym rozmawiamy
jak słuchawa to koniecznie saszeta do paska... zestaw niedzielnego biznesmena w centrum handlowym
przecież tak rozchwytywani ludzie nie mogą sobie pozwolić żeby 1 rękę mieć zajętą przez durny telefon
a tak w temacie, przecież w telefonie wybierasz sobie źródło sygnału, jak nie chcesz to możesz zwyczajnie przez telefon rozmawiać jozekrj - Wto 05 Cze, 2012
PiTT napisał/a:
jozekrj napisał/a:
a ja proponuje za ta kasę kupić jakaś słuchawkę
no i cały samochód nie słyszy o czym rozmawiamy
jak słuchawa to koniecznie saszeta do paska... zestaw niedzielnego biznesmena w centrum handlowym
przecież tak rozchwytywani ludzie nie mogą sobie pozwolić żeby 1 rękę mieć zajętą przez durny telefon
a tak w temacie, przecież w telefonie wybierasz sobie źródło sygnału, jak nie chcesz to możesz zwyczajnie przez telefon rozmawiać
jak tak lubisz
ja tam wkładam tylko słuchawkę do ucha jak mam połączenie przez resztę czasu leży pod ręką
to po co kupować zestaw albo słuchawkę skoro można gadać normalnie i unikać tylko wzroku policjiPiTT - Wto 05 Cze, 2012 można i tak Konrad - Śro 06 Cze, 2012 Ok Jabra kupiona, bo to na prezent (z którego będę korzystał )
Dzięki za opinie.was79 - Śro 06 Cze, 2012 a pomuk dla mnie, przeciez też polecałem jabre?Maciusiowy - Śro 06 Cze, 2012
PiTT napisał/a:
Konrad - Śro 06 Cze, 2012
was79 napisał/a:
a pomuk dla mnie, przeciez też polecałem jabre?
Ty możesz dostać tylko za kolor clio was79 - Śro 06 Cze, 2012 w sumie to dobry powód, poproszę