Barejka - Wto 05 Cze, 2012 Temat postu: KabaretyWidze ze ostatnio ruszylo sie z kabaretami na forum, wiec zeby nie mieszac proponuje zalozyc oddzielny temat. Na yt jest kupe kabaretow lecz niektore wogole nie sa smieszne, dlatego proponuje wrzucac tutaj takie ktore warto obejrzec
zaczynamy
PGmaster - Wto 05 Cze, 2012 Temat postu: Re: KabaretyWizyta ksiedza
Cartoon - Wto 05 Cze, 2012 Top 3 wg mnie
+
jeden w gratisie
roj - Wto 05 Cze, 2012 jakoś mnie nie bawi ani mru mru (żeby nie było hejtingu! nie napisałem, że kto ogląda ten gupi )
widział ktoś whose line is it anyway?
dla miłośników fristajlu nie ma nic lepszego, ja obejrzałem kiedyś chyba wszystkie odcinki a było tego w pytęęęę
pierwszy na przypał (są gorsze i lepsze ale dla najlepszych scenek warto obejrzeć kilkadziesiąt godzin )
WuRC - Wto 05 Cze, 2012 Ze stand-up'owców zawsze na łopatki rozkładają mnie Bill Hicks i George Carlin.
Bart - Wto 05 Cze, 2012 Cassis - Śro 06 Cze, 2012 To są moje typy:
Trochę w innym stylu Miniac - Śro 06 Cze, 2012 roj - Śro 06 Cze, 2012 Limo niestety produkuje skecze rzadko ale zwykle są b. dobrej jakości
Hitler jest miszcz, Reniferu jest kozak, sam Abelard Giza w stand-up'ie też zwykle daje radę Mucha - Śro 06 Cze, 2012 DeeS - Śro 06 Cze, 2012 Limo a sam Giza jest kozakiem, byłem na jego kabarecie i w stand upie jest naprawde rewelacyjny i chyba teraz jest jednym, z najlepszych w polsce.roj - Śro 06 Cze, 2012 a o czym mówił? bo widziałem ze 4 stand upy jego na Youtube i były kozak.. tyle, że w 3 był ten sam (trochę zmodyfikowany) tekst. więc ciężko ocenić.
fajnie, że Limo ciągnie też do freestylowych akcji i starają się jakieś różne bitwy nie bitwy (część gier takich jak we wspomnianych Whose Line). Pokazuje to, że ktoś ma dobry dowcip w głowie a nie jak go wysiedzi przez dwa miechy albo znajdzie w necie i zaadaptuje do scenki.