MotorSport - [P] homologację do 106 GTI/S16 [A, VK, VO]
Greg - Wto 12 Cze, 2012 Temat postu: [P] homologację do 106 GTI/S16 [A, VK, VO]Jak w temacie - chciałbym sobie skserować / zeskanować homo (udostępniłbym też dla potomnych) - zależy mi na pełnej gr. A z VO i VK do 106 ph2 TI/S16 (mam tylko do Rallye).
Gratyfikuję flaszk±.
Any1? Kuner - Wto 12 Cze, 2012 Ja nie mam, ale na pewno kto¶ ma. Ewentualnie do mk1 XSi mogę pożyczyć czy cu¶.
dostane pomuka? Bart - Wto 12 Cze, 2012
Kuner napisał/a:
Ja nie mam, ale na pewno kto¶ ma.
+1 Wrobel - Wto 12 Cze, 2012
Greg napisał/a:
Gratyfikuję flaszk±.
Maciusiowy - Wto 12 Cze, 2012
Wrobel napisał/a:
Greg napisał/a:
Gratyfikuję flaszk±.
nigdzie nie napisano, że tylko pierwszy dostajeGreg - Wto 12 Cze, 2012 Maciu¶, z Tob± chętnie się napiję to może przestaniesz mnie hejtować. Wrobel - Wto 12 Cze, 2012 mam druga strone... dostane druga flaszke?Maciusiowy - ¦ro 13 Cze, 2012
Greg napisał/a:
Maciu¶, z Tob± chętnie się napiję to może przestaniesz mnie hejtować.
nie hejtuje - flaszkie chcę Vlodarsky - ¦ro 13 Cze, 2012 A nie wystarczyło zapytać osoby od której co¶ ostatnio kupowałe¶ ?Bart - ¦ro 13 Cze, 2012
Vlodarsky napisał/a:
A nie wystarczyło zapytać osoby od której co¶ ostatnio kupowałe¶ ?
ŁukaszS3 - ¦ro 13 Cze, 2012 Bart Naród jest z Ciebie dumny!!!!!Greg - ¦ro 13 Cze, 2012
Vlodarsky napisał/a:
A nie wystarczyło zapytać osoby od której co¶ ostatnio kupowałe¶ ?
Aaaaa jako¶ mi to zupełnie wypadło z głowy że ta osoba ma homo. ;] No ale Wrobel poratował i już mam wydrukowan±. Greg - Pon 18 Cze, 2012 Pomuki rozdawane s± u mnie w pimpie. ;]Greg - Czw 19 Lip, 2012 Jaki numer ma dokument homologacyjny w którym jest pokazany hydrauliczny ręczny + korektor? Bo przegrzebałem wszystkie które mam i albo jestem ¶lepy, albo tego nie ma.
Ma kto¶ może? GeKo - Czw 19 Lip, 2012 Szukaj na końcu w VO i raczej w homo od saxo