To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Subaru Forester 2.5xt 211KM, zakuty

pcs - Śro 11 Lip, 2012
Temat postu: Subaru Forester 2.5xt 211KM, zakuty
Przebieg 143tys, od nowości w Polsce (kupiony nowy w Niemczech, przegląd zerowy w SIP), bezwypadkowy (jest kilka drobnych wgniotek, malowany zderzak i kawałek nadkola)

Kolor bordowy, w środku czarna skora i komplet wyposażenia w tamtych czasach w tym zajebisty szklany, otwierany dach! , chyba zresztą nie było innej wersji 2.5xt w Europie. Zdjęcia dodam jak tylko zrobię lub znajdę.

W samochód po zakupie 2 lata temu zainwestowałem sporo pieniędzy tak w sumie ok 20tys.

Silnik: w zasadzie dobrze dotarty (37tys km po remoncie) z wyeliminowanymi wadami fabrycznymi (kute tłoki Mahle, panewki ACL racing, sruby ARP etc., wymieniony rozrząd, wyregulowane zawory etc.), nie klekocze, nie bierze oleju (1litr na 10000km). remont i kolejne przeglądy robione w 4t, pelna dokumentacja z napraw i książka serwisowa.

Hamulce: przewody w stalowym oplocie, klocki ferodo ds2500, tarcze brembo

Zawieszenie: prawie nowe. SLSy zastąpione zestawem z 4t, z przodu również wymienione amortyzatory.

Do fabrycznego ekranu dotykowego dodany komputer samochodowy (navibox), nawigacje mozna wsadzic na SD jakas sie chce.

Wygluszone przednie drzwi pod audio.

auto calkowicie bezawaryjne, bardzo szybkie (nawet nie chipowalem bo nie widziałem potrzeby, ale silnik zakuty, wiec az sie prosi), jak na 2.5xt wyjątkowo oszczędny, średnia z 2 lat uzytkowania to 13,5 litra w miescie i 10,5 w trasie licząc dużo korków (pracuje w zagłębiu na Mokotowie).

cena 35,5tys PLN, auto będzie beznakładowe przez najbliższe kilkadziesiąt tys. km (poza bieżącymi przeglądami).
tel 606116415, email pcs@vp.pl

Red - Czw 12 Lip, 2012

Ładniutki :)
kaziu1985pn - Czw 19 Lip, 2012

pcs, bezcenny ?? :)
pcs - Czw 19 Lip, 2012

moje oczekiwania sa pewnie wyzszy niz klienta, a to on decyduje

sam nie wiem czy chce/ musze sprzedac poki co, chyba, ze klinent sie sam znajdzie i zaproponuje akceptowalna cene. Jesli np. nie bedzie chcial audio to moze zaproponowac cene nizsza

Bart - Czw 19 Lip, 2012

Odpowiedź w 100% wyczerpała temat ;D
koma600 - Czw 19 Lip, 2012

:wall:
Kamill - Czw 19 Lip, 2012

pcs napisał/a:
moje oczekiwania sa pewnie wyzszy niz klienta, a to on decyduje

sam nie wiem czy chce/ musze sprzedac poki co, chyba, ze klinent sie sam znajdzie i zaproponuje akceptowalna cene. Jesli np. nie bedzie chcial audio to moze zaproponowac cene nizsza

pcs - Czw 19 Lip, 2012

moj jest konkret :)

zapomniałem, ze jest dużo nowych na forum i nie wszyscy mnie znają, i co gorsza nie wszyscy maja poczucie humoru :) niewyspany jestem

zapomniałem dodać, ze tylni tłumik prodrive'a, jest cichy

cena 44tys. , jak wspomniałem mogę wymontować cześć audio co obniży cenę.

Sprzedaje wyłącznie z chęci zamieszkania w nowym domu wraz z meblami, bo mi trochę brakło :)

rozważę zamiana na jakiś dziwny rodzinny samochód, z dopłata w moja stronę oczywiscie (np. volvo 940 turbo, zafira OPC, honda typeR, legacy/ outback), choc jedna 940tka juz na mnie czeka.

pcs - Pon 17 Wrz, 2012

teraz już naprawdę sprzedaje, nowy pojazd już kupiony.

nowa cena 35,5tys!

pcs - Czw 04 Paź, 2012

uaktualniony opis i cena
kaziu1985pn - Pią 05 Paź, 2012

do pełni szczęścia brakuje rocznika :D
GeKo - Pią 05 Paź, 2012

pcs, Z ciekawości ta cena jest jakaś mega wysoka względem rynku? Z opisu wynika że auto pewne, krajowe bezwypadek z usuniętymi wadami fabrycznymi, kurde tygodnia nie powinno wisieć na allegro.
WuRC - Sob 06 Paź, 2012

kaziu1985pn napisał/a:
do pełni szczęścia brakuje rocznika :D

W Europie 2.5 XT w tej budzie wychodziło tylko w MY05.

pcs - Czw 18 Paź, 2012

mozna zamknac

cena byla niska jak na ten stan, a raczej cena rynkowa ale sztuka lepsza niz 99% dostaepnych. Nie da sie jednak ukryc, ze to juz 8letni samochod.

sprzedawal sie w sumie ze 3 tygodnie, wiec bez tragedii, z ta cena pozedl juz bez negocjacji a na koniec bylo z 5ciu zdecydowanych klientow, wzial ten co pierwszy dal kase i nawet nie jechal do serwisu zprawdzac.

auto bylo zajebiste, oby dobrze sluzylo nowemu wlascicielowi, ja sie ciesze, ze zdazylem przelozyc audio do nowego starego :) bede mial chwile to sie pochwale budzetowym nabytkiem

Kamill - Czw 18 Paź, 2012

Nic nie rozumie, ale cieszę się razem z Tobą :jupi: