ICE - In Car Entertainment - TV naziemna antena pokojowa
zefir - Czw 19 Lip, 2012 Temat postu: TV naziemna antena pokojowaaloha,
polecacie jakies mocne anteny pokojowe?
nie chce montowac zewnetrznej
pozdropP - Czw 19 Lip, 2012 jak chcesz mieć dobry odbiór to zewnętrzna
kupiłem w mm najmocniejszą pokojową i to nie toanjas - Czw 19 Lip, 2012 ułożyłem na tą okazję specjalny wiersz:
antena pokojowa
jest strasznie chooyowa
DziękujęM - Czw 19 Lip, 2012 Mówimy o dvb-t czy anal-logu?zefir - Czw 19 Lip, 2012 moze byc jakosc analogowa , chociaz wolalbym cyfrowa , mam tv dvb-t, chodzi o to ze wkurwia mnie kablowka, ogladam tv raz na tydzien lub dwa i potrzebuje cos do odbioru w razie potrzeby Chloru - Czw 19 Lip, 2012
M napisał/a:
Mówimy o dvb-t czy anal-logu?
Przecież antena do zwykłej TV o DVB-T jest taka sama... M - Czw 19 Lip, 2012
Chloru napisał/a:
M napisał/a:
Mówimy o dvb-t czy anal-logu?
Przecież antena do zwykłej TV o DVB-T jest taka sama...
I pewnie do fal długich radia też jest taka sama...Bonczek - Czw 19 Lip, 2012 I do CB i antena w berecie też was79 - Czw 19 Lip, 2012 Buehehe jakąś mega starą antenę mam na dachu i pięknie kanały HD łapieBonczek - Czw 19 Lip, 2012 Zapytaj sąsiada jaki to model was79 - Czw 19 Lip, 2012 Mieszkam w domu wolnostojącym, a antena ma lekko 10 lat, albo i więcejBonczek - Czw 19 Lip, 2012 Myślałem, że to antena sąsiada M - Czw 19 Lip, 2012 Ja odbieram też na zwykłej siatkowej ale to z lenistwa ponieważ wystarczy mała antena wielkości pudełka dvd.PiTT - Czw 19 Lip, 2012 to inaczej zapytam
mam tv z mpeg 4 to co muszę dokupić żeby łapać programy?siema - Czw 19 Lip, 2012 Jak nie chcesz czegoś takiego:
http://www.dipol.com.pl/a...dvb-t_A1610.htm