Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] bieda Fiat bieda Siena bieda 1.2HL 75KM bieda
Bart - Pon 30 Lip, 2012 Temat postu: [s] bieda Fiat bieda Siena bieda 1.2HL 75KM biedaBieda bieda!
Sprzedaję bieda bieda bieda Fiata Sienę. Najlepszy z możliwych bieda silników - 1.2 8v MPI 75KM bieda bieda. Najwyższy poziom bieda wyposażenia - bieda bieda, nie ma klimy, ale jest sporo innych ułatwiaczy życia bieda, są też bieda alufelgi Borbet (Tuning macht Frei). Bieda miała dwóch właścicieli przez całe bieda życie i przejechała bieda raptem niecałe 130kkm bieda.
to mi się podoba:
Zapraszam do obejrzenia z bliska w Bytomiu (Górny Śląsk)
a ogląda ktoś z daleka?
Franek - Pon 30 Lip, 2012 Chyba chodzi o to, żeby nie przyjeżdzali Ci z Sosnowca
Yarko - Pon 30 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
Zapraszam do obejrzenia z bliska w Bytomiu (Górny Śląsk)
Bart z jakiej odległości można obejrzeć samochód ?Bart - Pon 30 Lip, 2012 Rzecz w tym, że z bliska samochód wygląda trochę gorzej niż na zdjęciach Grzesiek VTS - Pon 30 Lip, 2012 no name - Pon 30 Lip, 2012 To ta wersja abc, absolutny brak czegokolwiek ?Bart - Pon 30 Lip, 2012
Cytat:
Samochód ma całkiem bogate wyposażenie: wspomaganie kierownicy, elektrycznie podnoszone przednie szyby, obrotomierz, centralny zamek, alarm, immobiliser, czujniki cofania (bardzo przydatne w czasie manewrów parkingowych), alufelgi.
Anonymous - Pon 30 Lip, 2012
Bart napisał/a:
Cytat:
czujniki cofania (bardzo przydatne w czasie manewrów parkingowych)
zazdraszczammichool_vt - Pon 30 Lip, 2012 Bart, masz jakieś 16calowe felgi pasujace do fiuta bravo, tego ostatniego modelu?
sorry ze nie na temat, ale nie stać mnie na takie tuningowe fury jak Twoja Kamill - Pon 30 Lip, 2012 Dobrze pasują mu te felgi ja bym dał jeszcze dystanse.wasq - Pon 30 Lip, 2012 do tego proponuje dokupic druga sztuke i mamy piekne zestawienie kolorystyczne