Bart - Pon 06 Sie, 2012 Temat postu: dobra szkoła jazdy sportowejChłopaki, jest temat. Znajoma chce chłopu zrobić prezent i posłać go do jakiejś szkółki jazdy sportowej (raczej wyścigowej niż rajdowej), z tego co mówi gość jest dobrym kierowcą drogowym (w sensie - w sport się nigdy nie bawił, ale jeździ sprawnie i żwawo, ja nie miałem nigdy przyjemności z nim jechać więc nie wiem). Pytanie - gdzie warto uderzyć?
Najlepiej jakby kurs był powiedzmy 2-3 dniowy, miejsce raczej nie ma znaczenia.
Dzięxxx za odpowiedzi.Kuner - Pon 06 Sie, 2012 Ja polecam http://www.akademia-bezpiecznej-jazdy.pl/
Nigdy sam nie korzystałem, ale pracują tam znajomi, z którymi wiem, że taka współpraca może przebiegać bardzo przyjemnie.Gaydek - Pon 06 Sie, 2012 Bart, polecam Zbyszka Szwagierczaka pum - Pon 06 Sie, 2012 przyspieszony kurs jazdy karetkom?GeKo - Pon 06 Sie, 2012 Biorąc pod uwagę że polskie drogi przypominają bardziej OSy niż tory wyścigowe proponowałbym zweryfikować zapędy , ale najlepiej będzie chyba wybrać coś na Poznaniu.
Może qbus coś doradzi?Bart - Wto 07 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
Biorąc pod uwagę że polskie drogi przypominają bardziej OSy niż tory wyścigowe proponowałbym zweryfikować zapędy , ale najlepiej będzie chyba wybrać coś na Poznaniu.
Może qbus coś doradzi?
Przypomniało mi się jeszcze - najlepiej jakby szkolenie było po angielsku, bo ww. pan nie włada polskim językiem.Mick - Wto 07 Sie, 2012 Załatwiałem już dwa takie kursy u Tomka Czopika i obradowani byli baaardzo zadowoleni.
Trzeba tylko sprawdzić czy któryś z instruktorów włada angielskim a nie tylko "FAJF MAJNYS" Greg - Wto 07 Sie, 2012 to nie był fajf majnys!!!!qbus - Wto 07 Sie, 2012 Pomógl? Bart - Wto 07 Sie, 2012 oczywiście:)Gaydek - Wto 07 Sie, 2012 Myślę, że Zbyszek też zasłużył na pomógł M - Wto 07 Sie, 2012 Bart jestem pod wrażeniem - sądziłem że będą tu jakieś głupoty a tu czysty merytoryczny wątekolek - Wto 07 Sie, 2012 m, ciiii. bo jeszcze zaburzysz ta rownowage watkowa. Jacek - Śro 08 Sie, 2012 Na znak tak pięknego pojednania i słodko pierdzącej atmosfery, proponuję złożyć kwiaty pod jakimś pomnikiem a potem zjeść andruty przy ciepłym kakao.roj - Śro 08 Sie, 2012 Kuner, kogo znasz z ABJ?