Janusz - Nie 12 Sie, 2012 Temat postu: Oferta sponsorkaOd kilku lat pisze prac lic. w której tematem jest sponsoring w rajdach. Chciałbym zamieścić tam przykładową ofertę sponsorską, więc moze ktoś dobrowolnie przesłałby mi np swoją ?? Choć tak naprawdę wolałbym żeby ktoś po prostu pomógł mi napisać własną może akurat zrobiłbym z niej kiedyś użytek, i upiekłbym dwie pieczenie na jednym ogniu Ja kompletnie nie mam pojęcia nawet jak się za to zabrać, zeby zrobić to naprawdę na bogato, czyli taką która nie byłaby wszędzie traktowana jako spam i żebranie o kasę a jako oferta współpracy handlowej, choć zdaje sobie sprawę ze realnie patrząc bez znajomości można sobie odrazu odpuścić szukanie sponsora Ale skoro i tak potrzebuje to do pracy licencjackiej to czemu nie??martin.h - Nie 12 Sie, 2012 Daj ogłoszenie do gazety: "Poznam miłego Pana, który mnie zasponsoruje" Janusz - Nie 12 Sie, 2012 Mi by sie zgłosił na bank
ale tak serio to liczyłem na bardziej ekspercką wypowiedź z Twojej strony Cassis - Nie 12 Sie, 2012 Uderzaj do Pudziana, słyszałem że pisał prace o sponsoringu w kulturystyce! GeKo - Wto 21 Sie, 2012 Janusz, Oferta powinna być w formie jakiegoś folderu kolorowego. Wiele ofert trzeba pisać pod konkretnego sponsora, tak aby wyeksponować konkretne wartości liczące się dla sponsora.
np Dla firm ubezpieczeniowych, pisać o podnoszeniu bezpieczeństwa na droga itp, itd.jarek-malopolska - Wto 21 Sie, 2012 Dzis do firmy gdzie pracuje przyszedł mail z zapytaniem o wspołprace/sponsoring? Przeczytałem tylko pobieznie bo miałem inne rzeczy wazniejsze na głowie, ale z tego co pamietam to było cos, ze w załacznikach jest jakas oferta? JanuŚ jak chcesz to ci ja moge przesłać watpie zeby szef był zainteresowany sponsoringiem jakiegoś młodego sciganta tym bardziej ze juz naklejki firmy widnieja na jedenej rajdówce od dobrych kilku lat Janusz - Wto 21 Sie, 2012 dawaj na wrobelrly@gmail.com aka o ryly?? qbica - Wto 21 Sie, 2012 jarek-malopolska, to ja też poproszę na qbica1988@gmail.com porównam sobie ze swoją arssss - Wto 21 Sie, 2012 ja również poproszę jeśli to nie problem mateusz1551@o2.plAnonymous - Wto 21 Sie, 2012 Ja też ! Poważnie
jarek-malopolska, to ja też poproszę na qbica1988@gmail.com porównam sobie ze swoją
a moze tak swoją byś mi wysłał, pazero qbica - Wto 21 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
qbica napisał/a:
jarek-malopolska, to ja też poproszę na qbica1988@gmail.com porównam sobie ze swoją
a moze tak swoją byś mi wysłał, pazero
Jak bedzie gotowa Kuner - Wto 21 Sie, 2012 Powiem wam że od zaufanej firmy (która zajmuje się marketingiem pewnej mega dużej firmy olejowej, w tym momencie u nas znanej ze współpracy z pewnym pucharem samochodów marki Fiord) dostaję oferty od zawodników by móc napisać swoją.. i powiem wam szczerze - im zawodnik lepszy (a mam oferty jakiś tam miszczoofff) tym gorsza (brzydsza) oferta. Liczą się wyniki, bądź znajomości
P.S Na pytania odnośnie przesłania ofert - odpowiadam NIE Janusz - Wto 21 Sie, 2012
Kuner napisał/a:
P.S Na pytania odnośnie przesłania ofert - odpowiadam NIE
ale ale ale... obiecałeś Przem_106 - Wto 21 Sie, 2012 Ja mogę podesłac wam swoją na 2011 po zyciowym sezonie 2010