Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Sprężyny Clio Sport
Stf - Pon 20 Sie, 2012 Temat postu: [S] Sprężyny Clio Sport 1. Standard zestaw Clio Sport - czarne. Stan ok. - 100pln/komplet
2. Progresywne - obniżnające z 3-4cm. Nieco leciwe jak to sprężyny - nie znam firmy, czerwone były kiedyś Miękkie - na ulicę lux - 130pln/komplet
3. Nowe APEXy na tył. 150pln
Janusz - Pon 20 Sie, 2012
Stf napisał/a: | 1. Standard zestaw Clio Sport - czarne. Stan ok. - 100pln/komplet
|
a to nie sa te, co ja niby wymęczyłem za 0.7 ??
Stf - Pon 20 Sie, 2012
Skoro sa nadal u mnie i to...;) Chcesz to wpadaj.
Dodatkowo jeszcze nowe zolte springi na tyl Apexa. - 150PLn.
siema - Pon 20 Sie, 2012
Tyłu 600lbs pod GAZa na sprzedaż nie wystaw tylko
P.S. Choć w sumie... Tylko że ja biorę wtedy 100%
Stf - Pon 20 Sie, 2012
Ej no Siema bez takich prosze Woze je w bagazniku z mysla ze podjade po przod na wymiane. Jesli potrzebujesz moge podrzucic w kazdej chwili.
siema - Pon 20 Sie, 2012
Nie no co ty. Nie potrzebuję. Nie ogarniam już tych setapów u Ciebie. Myślałem, ze z nich zrezygnowałeś, kurzą Ci się w garażu i zaraz pójdą na wyprzedaży
Stf napisał/a: |
Skoro sa nadal u mnie i to...;) Chcesz to wpadaj.
|
tak, bo myślałem ze ogarnę odbiór na Kielcach..., w sumie można było je przez kogoś puścić
Stf - Pon 20 Sie, 2012
siema napisał/a: | Nie no co ty. Nie potrzebuję. Nie ogarniam już tych setapów u Ciebie. Myślałem, ze z nich zrezygnowałeś, kurzą Ci się w garażu i zaraz pójdą na wyprzedaży |
Wsadziłem je wtedy do siebie na tydzień czy dwa coś po czym wjechało AST - a to ma springi na amorze.
Janusz - a może chcesz APEXY ? Cały komplet nowych ?
raczej nieskorzystam mam cup'owe, może zbyt ładnie nie jest ale po krzakach całkiem dają rade
fabryczne chciałem na zime bo sa miększe od cupowych
|
|
|