To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam ! Subaru Impreza WRX "bugeye" 2001r. 158

Stacho - Pon 20 Sie, 2012
Temat postu: Sprzedam ! Subaru Impreza WRX "bugeye" 2001r. 158
Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec !
Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową !

W skład wyposażenia wchodzą:
- klimatyzacja
- siedzenia kubełkowe RECARO
- skórzana kierownica sportowa MOMO
- poduszki powietrzne
- 4 el. szyby
- el. lusterka
- centralny zamek
- ABS
- IMMOBILIZER
- halogeny
- regulacja świateł
- regulaja kierownicy
- wspomaganie kierownicy
- bardzo ładne alufelgi 17" z Subaru Legacy
- rury dolotowe PRODRIVE
- wydech z Imprezy STI
- radio SUBARU
- szyberdach

Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego !

Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł

Jakieś pytania ? Potrzebujesz więcej zdjęć ? Zadzwoń lub napisz !
Zapraszam serdecznie na oględziny w Lublinie

CENA: 31500 zł do negocjacji

http://otomoto.pl/subaru-...-C25626486.html

http://moto.gratka.pl/tre...b0876b2f0ffaf,1

tel. 792344822
gg: 3091425
e mail: maciey88@wp.pl

Franek - Pon 20 Sie, 2012

Pierwszy!

Fajna :faja:

Anonymous - Pon 20 Sie, 2012

czegoś mi w tym ogłoszeniu brakuje :rotfl:

PS: drugi! :faja:

PiTT - Pon 20 Sie, 2012

popraw
"zurzycia"
a tak to spoko fura, tylko koniecznie dopisz że w grę wchodzi też zamiana ;)

106 - Pon 20 Sie, 2012

nie anglik? ;D
siema - Pon 20 Sie, 2012

Jako, że rozmawiamy tutaj jako forumowicze, a nie handlarze z klientami- mam pytanie:
Pojawia się w Twoim ogłoszeniu często umieszczany slogan:
Stacho napisał/a:
Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki !

I zastanawiam się zawsze, czy taki samochód to trafiona bez pudła okazja z ww. podzespołami wymienionymi przez poprzedniego właściciela, czy też to sprzedający pierwsze co robi to wymienia klocki/tarcze/olej/środek chłodniczy/rozrząd* (*niepotrzebne skreślić)- elementy w sumie kosztowne (do tego stopnia, że kupując auto od osoby prywatnej można być wręcz pewnym, że wspomniane części będą właśnie do wymiany), a nie podnoszące przecież znacząco wartości samego auta?

Jeśli rozmawiamy jako forumowicze to tak auto zostało kupione od pierwszego właściciela który sprzedał auto z świeżo wymienionymi tarczami i klockami :) klimatyzacje nabiłem ja żeby nie było że nie działa :)
Bart - Pon 20 Sie, 2012

Stachu, wziąłeś się za handelek samochodami?

Czy można to nazwać handelek ? nie wiem to mój pierwszy samochód
nox - Pon 20 Sie, 2012

szczerze jak przeglądam ogłoszenia i widze 10 letnie auto "w idealnym stanie" klne tylko coś pod nosem i przeglądam kolejne ogłoszenia .

A auto fajne podobaja mi się imprezy tej generacji i jeszcze kombi :)

M - Pon 20 Sie, 2012

Czy to jedno auto czy można już założyć w komercyjnych temat "Auto Handel Stacho" ? :D
Bart - Pon 20 Sie, 2012

Zerknąłem - w Niemcach jakieś tanie te imprezy :>
106 - Pon 20 Sie, 2012

Bart napisał/a:
Zerknąłem - w Niemcach jakieś tanie te imprezy :>

CENA: 31500 zł do negocjacji
:>

Walle - Wto 21 Sie, 2012

Stacho teksty musisz zmienić - na mnie przynajmniej i wiem, że na znajomych - te puste frazesy działają jak płachta na byka.... I te pomylony wykrzykniki wszędzie.....

Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec ! Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową ! Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego ! Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł

Przyjechało na pomylonych nartach......

Ryba - Wto 21 Sie, 2012

Walle napisał/a:
Stacho teksty musisz zmienić - na mnie przynajmniej i wiem, że na znajomych - te puste frazesy działają jak płachta na byka.... I te pomylony wykrzykniki wszędzie.....

Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec ! Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową ! Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego ! Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł

Przyjechało na pomylonych nartach......