Stacho - Pon 20 Sie, 2012 Temat postu: Sprzedam ! Subaru Impreza WRX "bugeye" 2001r. 158Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec !
Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową !
W skład wyposażenia wchodzą:
- klimatyzacja
- siedzenia kubełkowe RECARO
- skórzana kierownica sportowa MOMO
- poduszki powietrzne
- 4 el. szyby
- el. lusterka
- centralny zamek
- ABS
- IMMOBILIZER
- halogeny
- regulacja świateł
- regulaja kierownicy
- wspomaganie kierownicy
- bardzo ładne alufelgi 17" z Subaru Legacy
- rury dolotowe PRODRIVE
- wydech z Imprezy STI
- radio SUBARU
- szyberdach
Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego !
Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł
Jakieś pytania ? Potrzebujesz więcej zdjęć ? Zadzwoń lub napisz !
Zapraszam serdecznie na oględziny w Lublinie
Fajna Anonymous - Pon 20 Sie, 2012 czegoś mi w tym ogłoszeniu brakuje
PS: drugi! PiTT - Pon 20 Sie, 2012 popraw
"zurzycia"
a tak to spoko fura, tylko koniecznie dopisz że w grę wchodzi też zamiana 106 - Pon 20 Sie, 2012 nie anglik? siema - Pon 20 Sie, 2012 Jako, że rozmawiamy tutaj jako forumowicze, a nie handlarze z klientami- mam pytanie:
Pojawia się w Twoim ogłoszeniu często umieszczany slogan:
Stacho napisał/a:
Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki !
I zastanawiam się zawsze, czy taki samochód to trafiona bez pudła okazja z ww. podzespołami wymienionymi przez poprzedniego właściciela, czy też to sprzedający pierwsze co robi to wymienia klocki/tarcze/olej/środek chłodniczy/rozrząd* (*niepotrzebne skreślić)- elementy w sumie kosztowne (do tego stopnia, że kupując auto od osoby prywatnej można być wręcz pewnym, że wspomniane części będą właśnie do wymiany), a nie podnoszące przecież znacząco wartości samego auta?Stacho - Pon 20 Sie, 2012 Jeśli rozmawiamy jako forumowicze to tak auto zostało kupione od pierwszego właściciela który sprzedał auto z świeżo wymienionymi tarczami i klockami klimatyzacje nabiłem ja żeby nie było że nie działa Bart - Pon 20 Sie, 2012 Stachu, wziąłeś się za handelek samochodami?Stacho - Pon 20 Sie, 2012 Czy można to nazwać handelek ? nie wiem to mój pierwszy samochódnox - Pon 20 Sie, 2012 szczerze jak przeglądam ogłoszenia i widze 10 letnie auto "w idealnym stanie" klne tylko coś pod nosem i przeglądam kolejne ogłoszenia .
A auto fajne podobaja mi się imprezy tej generacji i jeszcze kombi M - Pon 20 Sie, 2012 Czy to jedno auto czy można już założyć w komercyjnych temat "Auto Handel Stacho" ? Bart - Pon 20 Sie, 2012 Zerknąłem - w Niemcach jakieś tanie te imprezy 106 - Pon 20 Sie, 2012
Bart napisał/a:
Zerknąłem - w Niemcach jakieś tanie te imprezy
CENA: 31500 zł do negocjacji
Walle - Wto 21 Sie, 2012 Stacho teksty musisz zmienić - na mnie przynajmniej i wiem, że na znajomych - te puste frazesy działają jak płachta na byka.... I te pomylony wykrzykniki wszędzie.....
Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec ! Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową ! Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego ! Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł
Przyjechało na pomylonych nartach......Ryba - Wto 21 Sie, 2012
Walle napisał/a:
Stacho teksty musisz zmienić - na mnie przynajmniej i wiem, że na znajomych - te puste frazesy działają jak płachta na byka.... I te pomylony wykrzykniki wszędzie.....
Witam serdecznie !
Posiadam do sprzedania bezwypadkową SUBARU IMPREZE WRX w idealnym stanie sprowadzoną z Niemiec ! Auto odkupione od pierwszego właściciela, przyjechało na kołach 18.08.12 aktualny przebieg 158 000 KM potwiedzony książką serwisową ! Auto w naprawde idealnym stanie technicznym ! Lakier jak i wnętrze w bardzo dobrym stanie zero śladów zużycia ! Klimatyzacja świeżo nabita , 4 nowe tarcze hamulcowe i klocki ! Auto nie wymaga wkładu finansowego ! Pojazd jest gotowy do rejestracji po wszystkich opłatach celno skarbowych, koszt rejestracji to 700zł