Wczoraj byłem w kinie na innym filmie, ale widziałem już zwiastun "jesteś bogiem"
Na ekranie kinowym i przy dobrym nagłośnieniu ciarki przechodzą po plecach.
Ogólnie czekam z niecierpliwością na film.
W pracy przy filmie pomagał Rahim i Fokus.
Ma być maksymalnie realistyczny.
Całość nagrywana na śląsku. Pokój Magika został w całości przeniesiony do mieszkania, w którym nagrywano sceny (całe wyposażenie, plakaty, nawet drzwi).
Dziś na fun page będzie porządny trailer w wysokiej jakości.
Uważam, że warto się wybrać.krzysiek_ - Pon 27 Sie, 2012 Na początku sceptycznie do tego podchodziłem, kolejny pomysł jak na ich historii zbić kasę ale w sumie zapowiada się całkiem ciekawie teraz.Franek - Pon 27 Sie, 2012 I już trailer w HD:
http://www.youtube.com/watch?v=BkMDaVh3kOQwas79 - Pon 27 Sie, 2012 Czytałem książkę, która była w formie scenariusza do filmu. Będzie moc!Bonczek - Pon 27 Sie, 2012 Ciekawie się zapowiada.arssss - Pon 27 Sie, 2012 idę na 100% czytałem książkę i robiłem za statystę martin.h - Wto 28 Sie, 2012 Ja tam nie przepadam za środowiskiem hip-hopowym, ale z przyjemnością przejdę się na ten film, tymbardziej, że grają w Światowidzie no name - Wto 28 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
grają w Światowidzie
Pamiętam, chodziło się
Wygląda zachęcająco, chyba się też z młodym wybierzemyqbus - Sob 22 Wrz, 2012 Byłem wczoraj, polecam
Brakuję paru scen z książki ale generalnie film na mega +, zajebistą robotę zrobił chłopak który grał Magika. Myślę że nie tylko dla fanów hip hopu (ja się do nich specjalnie nie zaliczam).was79 - Sob 22 Wrz, 2012 Też wczoraj widziałem.
Podobał mi się. Czasy licealne mi się przypomniały. Fakap taki, że kręcili pod "nowym" mega, a nie "starym", który miał swój klimacik
Nieźle ponuro Bogucice wyszły, ale rzeczywiście to niezbyt fajna dzielnica.Bart - Sob 22 Wrz, 2012 Muszę się wybrać, nie ma to tamto.zefir - Sob 22 Wrz, 2012 my dzis z Bonczusiem idziemyAnonymous - Sob 22 Wrz, 2012
zefir napisał/a:
my dzis z Bonczusiem idziemy
Z Bonczusiem to do kina czy na film? Bonczek - Sob 22 Wrz, 2012 My do kina, dziewczyny na film Qukie - Sob 22 Wrz, 2012 przyjechał taki ze stolicy i już chłopaków wyrywa