kamil - Pon 03 Wrz, 2012 Temat postu: [s] Mieszkanie Warszawa- WilanówSprzedam mieszkanie 84,4 na 3 piętrze.
Taras 15 m2, 2x sypialnie po 15 m, duży pokój coś ze 21m, kuchnia 13, łazienka 6,5, garderoba 2,2 m
Dla hh special price 700 k PLN
http://www.domiporta.pl/d...ie-warszawa.aspBart - Pon 03 Wrz, 2012 warszawskie ceny nieruchomości zabijają Franek - Pon 03 Wrz, 2012 I tak już pospadały.
Nie chcę wchodzić Kamilowi w butach, ale podejrzewam, że z 2-3 lata temu to na takim ogłoszeniu widniało by około 900 K
kamil - Pon 03 Wrz, 2012 poważnie, chciałbym żeby były jak u was M - Pon 03 Wrz, 2012 Jak teraz jest ze sprzedażą mieszkań w waw?
Patrze na nowe bloki i 3/4 jest pusta zupełnie przez długi czaskamil - Pon 03 Wrz, 2012 widniało 870 ale jakoś nie przykładałem się do sprzedaży. Teraz mnie pili bo powiększyła mi się rodzina, a mieszkanie muszę sprzedać żeby rozliczyć się z ex żoną
Mieszkanie nie zawiera żadnych ukrytych wad technicznych czy prawnych.
Więcej zdjęć na priv jak ktoś chce, łącznie z planem mieszkania.roj - Pon 03 Wrz, 2012 fajne, znajomek ma ten sam rozkład na parterze, zaraz przed skrzyżowaniem z Klimczaka.
to Twoje? Ty chyba po drugiej stronie Klimczaka gdzieś mieszkasz (w sensie dalej:) )?PiTT - Pon 03 Wrz, 2012 a stara się nie wścieknie że sprzedajesz jej mieszkanie?
a tak na poważnie, świetne mieszkanie, sam bym brał... tyle tylko że trochę się spłukałem na zawias i zbieram na program
a tak na poważnie, poważnie...
super mieszkanie, szczerze polecam Mick - Pon 03 Wrz, 2012 Mieszkanie na prawdę fajne. Najbardziej podoba mi się oddzielne wejście z klatki schodowej z przeszklonym korytarzem
Niestety po za moim budżetem... Stf - Pon 03 Wrz, 2012
M napisał/a:
Jak teraz jest ze sprzedażą mieszkań w waw?
Patrze na nowe bloki i 3/4 jest pusta zupełnie przez długi czas
W firmie w której pracuję sprzedajemy całkiem sporo wbrew pozorom. Wszystko zależy od wdrożenia się w obecny stan rynku - obecnie np. zdecydowaliśmy się na przeprojektowanie całego kolejnego etapu jednej z lokalizacji coby dopasować się do rynku. Są jednak inwestycje nadmuchane kosztem gruntu i umowami na realizację podpisanymi w 2007-2009 nad którymi czuwają banki - i to one nie pozwalają zejść z ceną sprzedaży chociaż tych ostatnich już coraz mniej.Anonymous - Pon 03 Wrz, 2012 ja pyerdole,drożej niz w skandynawiGeKo - Pon 03 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
ja pyerdole,drożej niz w skandynawi
w stolicach?MoRToN - Pon 03 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
poważnie, chciałbym żeby były jak u was
++++ srylion bez kitu dzik - Pon 03 Wrz, 2012
Stf napisał/a:
Są jednak inwestycje nadmuchane kosztem gruntu i umowami na realizację podpisanymi w 2007-2009 nad którymi czuwają banki - i to one nie pozwalają zejść z ceną sprzedaży chociaż tych ostatnich już coraz mniej.
Jakiś czas temu widziałem kilka projektów w tej branży.
Niektórych zdrowo popierd**ło robiąc prognozy.
Wg nich statystyczna rodzina jest w stanie płacić 5kPLN raty za 50m2.kaziu1985pn - Pon 03 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
Wg nich statystyczna rodzina jest w stanie płacić 5kPLN raty za 50m2.