Uploaded with ImageShack.ussiema - Czw 20 Wrz, 2012 Ma wtyczkę zapalniczki? Grzesiek VTS - Czw 20 Wrz, 2012 sprawdze Przem_106 - Czw 20 Wrz, 2012 GeKo - Czw 20 Wrz, 2012 guma na listwie pod maską, czujnik od świateł wstecznego, podobno gdzieś to przy skrzyni siedzi
Niby 5 lat jeżdzę bez świateł cofania ale jakby był sprawny to wiesz
Jeśli to Ojropejczyk, to jeszcze listwy ozdobne z deski Anonymous - Czw 20 Wrz, 2012 fele to 15"??Mick - Czw 20 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
fele to 15"??
16'Shymek - Czw 20 Wrz, 2012 Ile za fele? WuRC - Czw 20 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
czujnik od świateł wstecznego, podobno gdzieś to przy skrzyni siedzi
Nowy kosztuje jakieś grosze.GeKo - Pią 21 Wrz, 2012 A wiesz jak to wygląda, bo ja w sumie po tym jak Marce znalazł ze to u niego jest padnięgte zacząłem podejrzewać że u mnie to samo.Janusz - Pią 21 Wrz, 2012
Cytat:
A wiesz jak to wygląda, bo ja w sumie po tym jak Marce znalazł ze to u niego jest padnięgte zacząłem podejrzewać że u mnie to samo.
zadzwon do IC, ogarną bezproblemowo
Ja potzrebuje te felgi z clijacza za 400 zł
ponadto potrzebuje tą gumę która jest pod lewarkiem zmiany biegów od dołu Grzesiek VTS - Nie 23 Wrz, 2012
Janusz napisał/a:
Cytat:
A wiesz jak to wygląda, bo ja w sumie po tym jak Marce znalazł ze to u niego jest padnięgte zacząłem podejrzewać że u mnie to samo.
zadzwon do IC, ogarną bezproblemowo
Ja potzrebuje te felgi z clijacza za 400 zł
ponadto potrzebuje tą gumę która jest pod lewarkiem zmiany biegów od dołu
Za sztuke 400 zl OK. Tylko w komplecie 4 sprzedam za 1600 z oponami .
P.s
A kasa za belke Januszku to gdzie ??siema - Nie 23 Wrz, 2012 No a ma tą wtyczkę zapalniczki, czy nie? Janusz - Nie 23 Wrz, 2012
Grzesiek VTS napisał/a:
A kasa za belke Januszku to gdzie ??
eeee bez takich mi tu umowa była ze jak sprawdzę czy belka jest prosta, to wykładam $$$ ale jeszcze jej nie podmieniałem
nieeee ładnie Grzesiek VTS - Nie 23 Wrz, 2012 wiem wiem ale to juz 3 miechy temu było wiec abys dalej pamietał ...