Jakarti - Pią 05 Paź, 2012 Temat postu: Nawigacja GPS Italiaczy ktos dyspobuje takim narzędziem do samochodu????
ps mam htc z androidem ale z telefonii wloskiej do sciagania danych nie bede mogl korzystac.
potrzebna jest mapa włoch..
moze ktos pozyczyc?? jutro bym odebrał
KubsonPiTT - Pią 05 Paź, 2012 nie posiadam, ale zawsze możesz skorzystać w płatnej automapy kupowanej na dni
automapy na komórkę ma się rozumiećJakarti - Pią 05 Paź, 2012 jak sie to robi? PiTT - Pią 05 Paź, 2012 wygląda na to że na dniówkę na androida można jedynie w wersji na Polskę
http://www.automapa.pl/?PEI=249964&lng=PL
zakładam że faktycznie lepiej od kogoś pożyczyć navi na kilka dni niż kupować pod androida
ja miałem kiedyś w androidzie Sygic Aura, wersja na europę ok 100pln kosztowała z tego co pamiętam
nie wiem czy Ci się to opyla Jakarti - Pią 05 Paź, 2012 oke, thx
inne pomysly?
kto ma , kto ma? no name - Pią 05 Paź, 2012 Tak jak już kiedyś pisałem mam automape na europę ale aktualizowana była chyba ostatnio z 3 lata temu, nawi noki z zestawem głośnomówiącym.Jakarti - Pią 05 Paź, 2012 PW bizon - Pią 05 Paź, 2012 poszlo pwrasta - Pią 05 Paź, 2012 Na torencie zawsze mają najnowsza automape na eu Jakarti - Sob 06 Paź, 2012 nie mam takich programow u siebie Jakarti - Sob 06 Paź, 2012 bizą dostaję pomuka.
a tak na marginesie to poznałem dzisiaj no nejma. jest podobny do Rabarbara bo inaczej go sobie wyobrażałem
dzieki raz jeszcze,
przyda się z pewnoscia )no name - Sob 06 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
a tak na marginesie to poznałem dzisiaj no nejma. jest podobny do Rabarbara bo inaczej go sobie wyobrażałem
Jakarti, sorki że nie jestem wysokim blondynem na jakiego liczyłeś Jakarti - Sob 06 Paź, 2012 ))bizon - Sob 06 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
bizą dostaję pomuka.
polecam sie
na tej navi przez pare krajow pojechalem i bylem zdecydowanie zadowolony Greg - Nie 07 Paź, 2012 Ja mam chyba w gps'a wgraną całą Europę (Auto Mapa), już nie pamiętam, ma ze 3-4 lata ale jak coś to numer znasz.