Przem_106 - Sob 06 Paź, 2012 Temat postu: obszywanie kierownicy zamszemNie wiem, czy było, ale potrzebuje przeanalizowac obszycie mojej kiery zamszem. Mam ori kierownicę Sparco i jest fajna tylko, ze juz bardzo wytarta. Nie wiem czy dac ją gdzies do obszycia, czy kupic Chinola, czy moze sprzedac i kupic Jakąs typu RRS itp? Co radzicie?Bonczek - Sob 06 Paź, 2012 Jak obszywanie to BM Customs, 4drive albo obszywaniekierownic.com z Radomia Cassis - Sob 06 Paź, 2012 Jeśli pasuje Ci kierownica którą aktualnie masz to oddaj do obszycia.no name - Sob 06 Paź, 2012 Ja bym obszywał bo przy okazji można zrobić grubszą jeżeli się lubi.PiTT - Sob 06 Paź, 2012 ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całościMMaxiA7 - Sob 06 Paź, 2012 ja też miałem dylemat czy obszywać zamszem swoja styraną już OMP Corsice,gdzie wiekszość firm namawia na alkantarę "bo Panu dłużej wytrzyma" to ja nie "wytrzymiałem" i zakupiłem RRS z inter rally z wysyłką gratis, gdzie po podliczeniu kosztów obszycia 200-250zł i transportu na paliwko 50-100zł bo nie chciałem wysyłać, to kupno nowej za 349zł chyba było dobrym rozwiązaniem, minus taki że RRS jest bardziej gnący w rękach niż twarda OMP no ale cena robi swoje rasta - Sob 06 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całości
4drive.plBonczek - Sob 06 Paź, 2012 Przeca pisałem no name - Sob 06 Paź, 2012
rasta napisał/a:
4drive.pl
Dokładnie, dawaj do Maćka
Bonczek napisał/a:
Przeca pisałem
Barejka - Sob 06 Paź, 2012 rasta, a taki flok na fajerze dlugo potrzyma?Bonczek - Sob 06 Paź, 2012 Sam kiedyś Raściak wspominał, że nie PiTT - Sob 06 Paź, 2012
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całości
4drive.pl
zajrzałem w galerię i to co tam jest wygląda mega słabo...
nie wiem czy to kwestia zdjęć czy życzenia klienta, ale wygląda mało estetycznie
odcień inny niż plastiki, naciągnięcie jakieś pomarszczone
wiem że się czepiam, ale nie chcę mieć kierownicy jak z giełdy w słomczynie
ktoś osobiście u nich robił i poleca?
to że poleca się znajomych to oczywiste, ale czy robotę robią profi i tylko tak na zdjęciach słabo wygląda?
http://forum.hothatch.org...?t=7482&start=0 zdjęcia gdzieś tam dalej.
cena 200zł Tyle że Tarnowskie Góry.PiTT - Sob 06 Paź, 2012 wygląda ładnie... tyle tylko że daleko
ja chciałbym na miejscu zostawić auto...
tak patrze na te kierownice w poprzedniego linku i chyba bym zapłakał jakbym coś takiego odebrał Jakarti - Sob 06 Paź, 2012 ale Ty chcesz zamszem ja pociagnac czy po prostu odswiezyc i zrobic a la oryginał?
bo jesli oryginał to kup dobrą używkę i nie bedziee sladu.