To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Clio 2004, 60 kkm

was79 - Sob 06 Paź, 2012
Temat postu: Clio 2004, 60 kkm
Gdyby ktoś szukał taniego i pewnego clio to jest okazja.
2004 bezwypadkowy, ba nawet stłuczki nie zaliczył i do tego z przebiegiem 60 000 km. Drugi właściciel (znam obu ;D ). Pali tyle co nic.
Cena do negocjacji.

http://otomoto.pl/renault-clio-C26300644.html

anjas - Sob 06 Paź, 2012

jak by go uturbić to nawet by jechał, nie Piekut? ;D
KarQ - Nie 07 Paź, 2012

Abstrah.u.j.ąc od ogłoszenia bo nawet go nie przeczytałem, ale dla mnie jak ktoś wrzuca auto w sieć z kołpakami z marketu, auto jest z góry skreślone przez brak smaku...
was79 - Nie 07 Paź, 2012

Mam w głęboko w dupie co sądzisz o guście właściciela, bo zawsze można kupić igłe sztuke z niemiec
Mucha - Nie 07 Paź, 2012

was79 napisał/a:
Mam w głęboko w dupie co sądzisz o guście właściciela, bo zawsze można kupić igłe sztuke z niemiec

was79 - Nie 07 Paź, 2012

a tam opowiadasz :]
Tylko rozwalają mnie znawcy oceniajacy auta po kołpakach :lol2:
W tym roku kupiłem dwa auta i zobaczyłem niezliczone ilości złomu na rynku, gdzie każde auto było nówką. Ile samochodów 8 letnich ma oryginalny lakier i zero wypadku/stłuczki. Ale no tak ważne są kołpaki :wall:

Mucha - Nie 07 Paź, 2012

to nie so zwykłe kołpaki, to so kołpaki z markjetu.
was79 - Nie 07 Paź, 2012

Fakt są gryfne :rotfl:
Qukie - Nie 07 Paź, 2012

jakie to so gryfne? :>
was79 - Nie 07 Paź, 2012

Ladne ale w mocnym cudzyslowiu
KarQ - Nie 07 Paź, 2012

was79 napisał/a:
Mam w głęboko w dupie

Współczuje musi być pojemna.

Zluzuj poślady i po kiego uja się unosisz, coś Ci boli? Nie pisz pod moim adresem "znawca internetu" bo jest to co najmniej wqrwiające, a moja opinia nie tyczyła się oceny auta do qrwy nędzy :bad:

EDIT. Fakt nie potrzebnie napisałem "z góry skreślone", byłem po paru drinach - odszczekuję :>

NBL - Nie 07 Paź, 2012

KarQ napisał/a:
Abstrah.u.j.ąc od ogłoszenia bo nawet go nie przeczytałem, ale dla mnie jak ktoś wrzuca auto w sieć z kołpakami z marketu, auto jest z góry skreślone przez brak smaku...

,,Napisał kierowca passata" :rotfl:

KarQ - Nie 07 Paź, 2012

Możesz rozwinąć myśl synku z Wągr(owca)a?

Albo nie rozwijaj, w sumie nie chce mi się czytać wypocin, wystarczy mi rzut okiem na ten gustowny przód :rotfl:

iQ - Nie 07 Paź, 2012

NBL - Nie 07 Paź, 2012

KarQ, każdy ma inny gust :) okres "buntu" zakończony zresztą mnie miało się podobać a nie Tobie

poza tym nie pamiętam już zęby tak wyglądał bo wygląda teraz tak:

zatkało kakao?
pierd*lisz głupoty a kołpaklach a sam jeździsz passkiem będąc na forum HH .. zresztą co ja się będę odzywał mnie nie jest wstyd - Ale Tobie powinno - zwracając uwagę komuś że jeździ na kołpakach
tak samo ja się czepiam że jeździsz paskiem - miło CI?
bez sensu gadasz i szukasz zaczepki wklejając fotkę mojego auta.. kolego nikt Cię nie poprze
bo źle robisz

zal.pl