Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s]silnik ,wydech i kolektor z 205 gti
Anonymous - Wto 16 Paź, 2012 Temat postu: [s]silnik ,wydech i kolektor z 205 gtiSprzedam silnik 1,9 gti,robiony przez Kaktusów,opis
wał korbowy wyważony, odchudzony jakieś 30%, korby i tłoki z silnika Mi16, koło zamachowe odchudzone około 30%, głowica z 406 2.0 turbo, zawory ssące 42,6mm, wydechowe 34,5mm, kanały i gniazda dopieszczone, stopień sprężania 10.8:1, wałek świątka 287 stopni 12.8mm wzniosu
Przebieg ok 5-6 tys km ,w tym kilkaset na ostro,silnik wystrojony na seryjnym kompie i to jest jego jedyny fuckup,wymaga wystrojenia na det3 lub czyms podobnym.Przed demontazem pare razy zdarzyło mu sie przerywac,winna zapewne cewka,świece lub kable.Auto nie było nigdy hamowane ale było mocne,tak przyspieszało
http://youtube.com/watch?v=LQxzKLRzHM0
Sprzedaje razem ze skrzynią,alternatorem,rozrusznikiem itd
Cena 2500 zł
Od nas raczej nikomu to niepotrzebne,ale moze jacys znajmi i krewni królika
Odpowiadając na pytania dlaczego rozbieram-bo tak będzie lepiejmi - Wto 16 Paź, 2012 biorę wszystko do mojej 205! A, nie, zaraz... Bart - Wto 16 Paź, 2012 Rabar, dlaczego sprzedajesz? Tak nie będzie lepiej
Może spróbuj wystawić całość, jak to nic nie da to się baw w rozbieranie na części.kubas - Wto 16 Paź, 2012 Prawda... Szkoda tego puga 106 - Wto 16 Paź, 2012 mordercami - Wto 16 Paź, 2012 musicie być świadomi, że sprzedanie takiego samochodu za rozsądną kasę może być trudne bardzo. Tym nie mniej żal, smutek i rozpacz, aż mnie coś tak w sercu... A, nie, serce jest wyżej.. I nie tak z tyłu... Nie, to na pewno nie serce, ale coś tak wewnętrznie boli jednak... Tyle lat, taki zacny funcar, takie piękne marchewy...
Moment, zaraz! Jest opcja! Musisz pogadać z gościem jednym, nawet tu był zarejestrowany kiedyś, ma słabość do takich sprzetów, a że podobno dostał jakąś premię nieniską czy coś... Zaraz, zaraz, jak mu szło... Rabarb... A, dobra, nieważne już...mi - Wto 16 Paź, 2012
Anonymous - Wto 16 Paź, 2012 qurwa stype robimy ??
tez mi szkoda i to bardzo ,ale qurwa do przodu trzeba iscBart - Wto 16 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
qurwa do przodu trzeba isc
czyli jednak będzie M3, pięknie! mi - Wto 16 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
do przodu trzeba isc
+1
Bart napisał/a:
będzie M3, pięknie!
+1Yarko - Wto 16 Paź, 2012 młody nie chce ?Niemy - Wto 16 Paź, 2012 chce, ale zgadnij kto musiałby zapłacić