To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Sprężyny do saxo

Anonymous - Śro 30 Sie, 2006
Temat postu: Sprężyny do saxo
Hej :)

Mam takie pytanie, jaka firma robila seryjne sprezyny do vts? bo musze kupic a nie chce kupic niewiadomo czego.

Pozdrawiam

Peter - Śro 30 Sie, 2006

ja nie mam zielonego pojecia :) a nie lepiej kupic jakies progresywne i od razu rzucic go troche na glebe?
Loko - Śro 30 Sie, 2006

Tyle zę z teogo co sie orientuje, tommi wąłśnie ma eibachy krótsze, ale chce seryjną sprężyne plus dobry amor do kjsów.
Anonymous - Śro 30 Sie, 2006

Dokladnie, ja chce miec auto w enkowiej wysokosci, poza tym co za frajda jezdzic w polskich koleinach na plycie pod silnikiem... a albo w kjs ciagle czyms walac o ziemie...
Co mi z tych eibachow skoro w zimie po zniegu na takim zawiasie sie nie posmiga :P a zima za pasem :>

Pozdrawiam

Peter - Śro 30 Sie, 2006

rozumiem :) w tym wypadku popieram :)
Dariano - Śro 30 Sie, 2006

tommi napisał/a:
Dokladnie, ja chce miec auto w enkowiej wysokosci, poza tym co za frajda jezdzic w polskich koleinach na plycie pod silnikiem... a albo w kjs ciagle czyms walac o ziemie...
Co mi z tych eibachow skoro w zimie po zniegu na takim zawiasie sie nie posmiga :P a zima za pasem :>

Pozdrawiam

Hehe swiete slowa moje saxo w zimie przez zasniezona jej czesc stoi w garazu i w te ciezkie dni poruszam sie malarem ale to raczej z duza przyjemnoscia :DDDDD

Anonymous - Czw 31 Sie, 2006

lesjofors, te szwedzkie, chyba tak to się pisze
Anonymous - Śro 06 Wrz, 2006

Bylem w IC i w innych miejsch gdzie mzona kupic sprezyny w krakowie i powiedzieli:
lesjoforsa jesli jest na magazynie w szwecji to za miescia mi go dostarcza a jesli idzie do produkcji to nie wiadomo kiedy bedzie. No wiec lipa ale kupuje uzywane i mam nadzieje ze bedzie w porzadku :)
Pozdrawiam

Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006

podprowadziłeś mi sprężyny od Pawła Brzykcego :) Ja też szukam na zime serii także jak coś to dajcie znać :)
Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006

warwi napisał/a:
podprowadziłeś mi sprężyny od Pawła Brzykcego :) Ja też szukam na zime serii także jak coś to dajcie znać :)

Tak juz wyszlo ;) za to ma do sprzedania eibachy :P

Anonymous - Pią 15 Wrz, 2006

eibachy to ja mam. Ale w zimie nie chce sobie zębów wybić bo trochę w nie ostatnio zainwestowałem :) )))