To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Sprzedam elektrownię WESEM.

krzysiek_ - Wto 23 Paź, 2012
Temat postu: [S] Sprzedam elektrownię WESEM.
Sprzedam elektrownię. Kupiłem ją i może z dwa razy założyłem na jakiś trening a tak to ciągle leży, cała sprawna. Skorupa wymaga nawiercenia nowych otworów, reszta okej. Polecam na nocne, zimowe katowanie ;D
Cena 320zł do negocjacji.

Poniżej foto:

Add. Założone nowe plastiki do regulacji.

Yarko - Wto 23 Paź, 2012

po przeczytaniu tematu myślałem, że zostanę potentatem energetycznym, a tu jakieś lampki....... heh
no name - Wto 23 Paź, 2012

Do cienkiego to da radę jakoś spasować ?
qbica - Wto 23 Paź, 2012

krzysiek_, podeslij mi wiecej fot na qbica1988@gmail.com

jest popekana przy starych otworach czy jak? ;)

krzysiek_ - Wto 23 Paź, 2012

Siedzę na uczelni aktualnie więc jeżeli Ci to nie przeszkadza to zrobię i wyślę je w piątek jak wrócę. Nie jest popękana tylko w miejscach otworów trochę pracowała bez żadnych tulejek i trochę się kruszy teraz więc pasowałoby zrobić to porządnie. :)
A co do montażu do CC to powinna pasować, wkońcu to uniwersalna skorupa. U mnie też na zero nie siedzi ale jak złapiesz w 5 punktach to nie ma szans, żeby to się ruszyło.

qbica - Śro 24 Paź, 2012

krzysiek_ napisał/a:
Siedzę na uczelni aktualnie więc jeżeli Ci to nie przeszkadza to zrobię i wyślę je w piątek jak wrócę. Nie jest popękana tylko w miejscach otworów trochę pracowała bez żadnych tulejek i trochę się kruszy teraz więc pasowałoby zrobić to porządnie. :)
A co do montażu do CC to powinna pasować, wkońcu to uniwersalna skorupa. U mnie też na zero nie siedzi ale jak złapiesz w 5 punktach to nie ma szans, żeby to się ruszyło.

dobra, w sumie skorupe mam nową w garażu :] halogeny ok? szkła, mocowania całe? jaka średnica halogenów?

Rezerwuje ;)

Wrobel - Śro 24 Paź, 2012

hmmm... dobra rejstracja :]
Bart - Sob 27 Paź, 2012

do lancii ypsilon się nada? :]
krzysiek_ - Wto 13 Lis, 2012

Sprzedana, proszę o zamknięcie ;D