HH.ORG na Torze - 10 LISTOPADA (SOBOTA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
kaja - Czw 25 Paź, 2012 Temat postu: 10 LISTOPADA (SOBOTA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻZapraszamy na kolejny trening – 10 listopada 2012r. (sobota) w Moto Park Ułęż /koło Ryk.
Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Sprawdź swój czas na naszej specjalnie przygotowanej 5km próbie ! (jeżeli będzie mokro – trasa zostanie zmieniona)
Przejazdy na czas z kostkami pomiaru czasu TAG HEUER. Ranking czasów dostępny jest na stronie : http://www.trackday.org.pl
! Jak zwykle dużo jazdy i dużo adrenaliny !
Na miejscu dostepny bedzie takze catering - wiec bedzie mozna kupic kawe/herbate/kiełbasę, karkówke itp
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł
Liczba miejsc ograniczona!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
Lista częściowo jest już zapełniona
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,2,22.0883,51.62248
trasa nr 48: Dęblin - Kock, skręt na miejsowość Nowodwór, kod pocztowy 08-503, GPS: 51.62248°N, 22.0883°EPabloFKP - Pią 26 Paź, 2012 będzie śnieg?Mrozu - Pią 26 Paź, 2012 Śnieg będzie, ale Twoja krowa nie dojedzie PabloFKP - Pią 26 Paź, 2012 jak mi 3. zrobisz to może dojedzie Mrozu - Pią 26 Paź, 2012 a potrzebna Ci do jazdy? kaja - Sob 27 Paź, 2012
PabloFKP napisał/a:
będzie śnieg?
mówisz i masz Kamill - Czw 08 Lis, 2012 Jak by coś to bede, fura się składa Kamill - Nie 11 Lis, 2012 Jakie czasy były w ta strone ?
U mie wychodzi ok 3:11 i chciałem porownać jak to wygląda na tle pozostałych
GTR sie mierzył ? buni - Nie 11 Lis, 2012 hey
GTR 2.59 z tego co mowil
cif 260km tez ok 2.59Kamill - Nie 11 Lis, 2012 To tak dużo mi nie brakuje Koniec był na tej bramce przejeżdżanej na wprost, a szykana później była do wyhamowania ?
Masz jakieś zdjęcia ?
Tu odemnie taka mocno amatorska składanka, ale bedę sie starał mocniej na przyszłość, więc możecie krytykować już teraz
Kamill - Nie 11 Lis, 2012 I wersja skrócona bez tego wstępu
pum - Nie 11 Lis, 2012 szkoda że ch... widać Kamill - Nie 11 Lis, 2012
pum napisał/a:
szkoda że ch... widać
W jakim sensiepum - Nie 11 Lis, 2012 w sensie umiejscowienia kamer, jakość tego jak nagrywająKamill - Nie 11 Lis, 2012
pum napisał/a:
w sensie umiejscowienia kamer, jakość tego jak nagrywają
A bo myślałem że YT nie odpala
Nad kamera muszę pomyśleć, nagrywane to było wszystko 1szt. galaxy s, ale warunki też były ciężkie, albo słońce pod ostrym kątem, albo bardzo ciemno jak na taki obiektyw + przebłyski słońca. Może jakiś filtr by pomógł ale na video się kompletnie nie znam.