Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Płyty winylowe :)
martin.h - Pią 26 Paź, 2012 Temat postu: [K] Płyty winylowe :)Wiem, że na forum hh.org ten temat pasuje jak różowa muszka do garnituru, albo buty emu
Zajarałem się czarną płytą i może ktoś ma do opchnięcia coś co się kurzy na półce
Interesuje mnie raczej klasyka rocka, bo z nowej muzy chyba nasze gusta się nie pokrywają. Gdyby ktoś miał coś Stonesów, Beatlesów, Zeppelinów itd. to prosiłbym o info na PW. Fajnie też jakby to nie były płyty słuchane milion pieńćset tysięcy razy.
W kwesti winyla trochę boję się kupna przez allegro bo ta płyta jednak bardziej się niszczy niż cd.
PS: PiTT, próbowałem ściągać z netu, ale tam nie mają winyli Koto - Pią 26 Paź, 2012 Kiedyś w Katowicach na dworcu PKP był fajny sklep ze starymi płytami, całkiem sporo winyli mieli, nie wiem tylko czy dalej funkcjonuje.martin.h - Pią 26 Paź, 2012
Koto napisał/a:
Kiedyś w Katowicach na dworcu PKP był fajny sklep ze starymi płytami, całkiem sporo winyli mieli, nie wiem tylko czy dalej funkcjonuje.
Na 3-go Maja jest, ok. 200 m od dworca, funkcjonuje i korzystam, aczkolwiek winyli jeszcze tam nie przeglądałem Cartoon - Pią 26 Paź, 2012 Temat postu: Re: [K] Płyty winylowe :)
martin.h napisał/a:
W kwesti winyla trochę boję się kupna przez allegro bo ta płyta jednak bardziej się niszczy niż cd.
Powiem tak - kupiłem na allegro około 20 winyli, z czego jakieś 20% ma zniszczone ścieżki najfajniejszych kawałków... od tej pory kupuję nówki sztuki z merlina albo empikumartin.h - Pią 26 Paź, 2012 Temat postu: Re: [K] Płyty winylowe :)
Cartoon napisał/a:
martin.h napisał/a:
Powiem tak - kupiłem na allegro około 20 winyli, z czego jakieś 20% ma zniszczone ścieżki najfajniejszych kawałków... od tej pory kupuję nówki sztuki z merlina albo empiku
Polecam też MM i Saturn, niektóre płyty mają tańsze niż na allegro
Moja kolekcja póki co to 2 sztuki Ale może jutro dołączy trzecia
W tym komisie, o którym wspomniał Koto jest o tyle fajnie, że przed zakupem możesz płytę przesłuchać ps - Pią 26 Paź, 2012 a jak bedziesz mial duzo gotowki, to na zakupy tutaj: juno.co.ukmartin.h - Pią 26 Paź, 2012 ps, ceny raczej podobne jak w Polsce. Ja szukam kompromisu i może zbyt zachłannie chciałbym coś kupić tanim kosztem.
W przypadku CD udawało mi się kupić użyki prawie nowe za ceny kilkukrotnie niższe, z winylami właśnie tego się boję, że kupię szajs.
Raczej będę kupował tylko nowe, tylko że ja od razu chciałbym milion piencet tysięcy płyt, a wystaczy że w tym miesiącu wydałem już na płyty więcej niż na paliwo do samochodu Bonczek - Pią 26 Paź, 2012 Albo mało jeździsz albo te płyty jakoś dużo kosztują, bo pisałeś, że masz 2 arssss - Pią 26 Paź, 2012 w Mysłowicach wiem,że był sklep z wieloma płytami winylowymi , zobaczę po weekendzie czy jeszcze jest czynny i Ci napisze co maja martin.h - Pią 26 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
Albo mało jeździsz albo te płyty jakoś dużo kosztują, bo pisałeś, że masz 2
Winyl + cd Cartoon - Pią 26 Paź, 2012 Bonku, dobry winyl to jakieś 150-200pln, tani to 100 a używki chodzą od 5pln Bonczek - Pią 26 Paź, 2012 Cartoon, ja się nie znam Anonymous - Pią 26 Paź, 2012 winyle po 2 paczki??to z jaką muzą??bo z moją max 80martin.h - Pią 26 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
winyle po 2 paczki??to z jaką muzą??bo z moją max 80