To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SPOT w Krakowie

Grzesiek VTS - Śro 30 Sie, 2006
Temat postu: SPOT w Krakowie
Witam
Wiec tak organizujemy spotkanie w piątek 1go września o godzinie 20 w PLAZIE
Chętnych zapraszam na spotkanie, nie będę się więcej rozpisywał.
Kto che to wpada mam nadziej ze nie będę sam z LOKO :D

saxorulez - Czw 31 Sie, 2006

Ci z Krakowa co nie zajrzą nawet bez smochodu maja minusa....

Jak to wspomniał eM to nie jest klub internetowy misia rysia - tylko Hothatch.org i niestety/ stety trzeba poświęcić trochę wojego czasu jak chce sie w nim być

peace Kraków :)

Grzesiek VTS - Czw 31 Sie, 2006

:564:
Anonymous - Czw 31 Sie, 2006

Powiedz mi jak długo będziecie tam tak mniej więcej, bo w pt po pracy muszę śmignąć na ślask po CB i wracając bym chętnie zachaczył.

Wiec powinienem sie pojawic :)
Tylko mzoe sie okazac ze nie zdaze zlozyc zawiasu...
i bede na starym wybitym bardziewiu :/ a co do konkretow to w ktorym miejscu pod ta plaza?

Na parkingu podziemnym, po stronie jeziorka. Tak mi Loko napisał.
Loko - Czw 31 Sie, 2006

Zgadza się plaza parking podziemny, miejsca z widokiem na jezioro :D , nie ważne jak czym , ważne że będzie jak najwecej osób :)
106 - Czw 31 Sie, 2006

puga mam u lakiernika, ale moze mi sie uda na chwile czyms innym podjechac...
bede sie staral... zobacze jak bedzie : )

Grzesiek VTS - Czw 31 Sie, 2006

To super trzeba jak najwiecej furek zebrac !!!!!!!!!!!!! Loko co z czerwonym i niebieskim VTS ???przyjada ???
Loko - Czw 31 Sie, 2006

Hmm czrwonym i niebieskim? hmm czerwony jest mój i przyjedzie :D , a niebieski vts to znajomy zowy :)
A jeśli zamiast czerownego chodziło o bordowego to tommi pare postów wyzej pisał ze może wpadnie. :)

Anonymous - Pią 01 Wrz, 2006

Jeżeli chodzi o Warwiego z niebieskiego VTSa to bankowo go nie będzie bo nie ma go w Krakowie teraz.
michool_vt - Sob 02 Wrz, 2006

Loko napisał/a:
nie ważne jak czym , ważne że będzie jak najwecej osób :)

byłem :)

Loko - Sob 02 Wrz, 2006

Spocik spokojnie można zaliczyć do udanych, było wesoło, poznaliśmy nowych ludzi, poszalelismy troche po mieście i na miejscówce.
No i co najważniejsze zdecydowanie podbudowałem się jeśli chodzi o moje autko. Bo po tych ostatnich jazdach z octaviami itd byłem deko zdołowany, ale teraz wiem ze wszystko jest wporządku :)

Grzesiek VTS - Sob 02 Wrz, 2006

Saxo moje jakoś nie chciało służyć właścicielowi.

Po pierwsze biegi nie chciały wchodzi potem palenie opon a nie przemieszczanie się do przody.
Ścigałem się z nissanem 200sx i dupa 2 nie weszło potem ruszyłem z 4 tysiecy i mielenie w miejscu.
Raz mi wyszło wszystko to może o 2 długości przed nim byłem dormalnie dzisiaj był dziej do DUP.......
Potem Loko prawie mnie przegonił swoim vts bo ja znów start zjebałem, ale potem jemu 3 nie zaskoczyło i wygrałem ;D

Anonymous - Sob 02 Wrz, 2006

No wy się podbudowaliście a ja się zdołowałem. Teraz rozkmina 'more poweeer'. Ale to spokojnie spokojnie po kolei wszystko. Najpierw muszę go przerejestrować a potem będziemy myśleć. No tak na zakończenie to oby było takich spotów więcej :)