Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Felgi Ford SVT 17" z oponami Pirelli P0Nero
rasta - Nie 04 Lis, 2012 Temat postu: [S] Felgi Ford SVT 17" z oponami Pirelli P0Nero Yo,
Do sprzedania mam oryginalne felgi Ford z Amerykańskiej wersji ST170, która za wielką wodą zwana była SVT. Rozmiar idealny do Focusa - 17/7" ET 49. Stan bardzo dobry, zwykłe ślady użytkowania, proste, nie naprawiane. Na felgach są świetne opony Pirelli P Zero Nero o rozmiarze 215/45/17, najwyższa pólka (opony typu UHP). Ja widać na foto opony maja bardzo dużo mięsa, starczą na kilka sezonów. Komplet takich opon nowych to ponad 2K pln.
Felgi z oponami są wyważone gotowe do montażu.
Cena za komplet - 1400 pln
Bart - Nie 04 Lis, 2012
samych opon nie chcesz sprzedać?
rasta - Nie 04 Lis, 2012
A ile dajesz
Bart - Nie 04 Lis, 2012
połowę?
Maciusiowy - Nie 04 Lis, 2012
daję 800
Bart - Nie 04 Lis, 2012
ićstont, nie podbijaj!
pum - Nie 04 Lis, 2012
ty juz wiesz czemu
polecam
rasta - Nie 04 Lis, 2012
Łosiemset mnie satysfakcjonuje wieczorkiem potwierdzę, bo mam klejenta na cały komplet ale nie potwierdził jeszcze.
Bart - Nie 04 Lis, 2012
Maciusiowy, nasyłam na Ciebie martina.h!
Zrobię mu kanapki na drogę, rozplanuję przystanki na rozprostowanie kości. Przyjedzie wypoczęty i zamieni w gruzy to piękne miasto u podnóża gór!
martin.h - Nie 04 Lis, 2012
Bart napisał/a: | Maciusiowy, nasyłam na Ciebie martina.h!
Zrobię mu kanapki na drogę, rozplanuję przystanki na rozprostowanie kości. Przyjedzie wypoczęty i zamieni w gruzy to piękne miasto u podnóża gór! |
Dorzucisz jeszcze tysiaka na hotel i dziewczyny i umowa stoi
Kuner - Nie 04 Lis, 2012
martin.h napisał/a: | i dziewczyny |
musisz za to płacić?
Anonymous - Nie 04 Lis, 2012
martin.h - Nie 04 Lis, 2012
Kuner napisał/a: | martin.h napisał/a: | i dziewczyny |
musisz za to płacić? |
Czasami wychodzi taniej
A tak na serio to tak sobie tylko żartuję, choć opcja dwie na raz brzmi zachęcająco i jest zawsze warta rozważenia
Bart - Nie 04 Lis, 2012
martin.h napisał/a: | choć opcja dwie na raz brzmi zachęcająco i jest zawsze warta rozważenia |
dwie ręce?
|
|
|