http://www.youtube.com/wa...35&feature=plcproj - Czw 08 Lis, 2012 brałbym.. gdyby nie ten filmik Tomcat - Pią 09 Lis, 2012 Jakby nie było, to nowy nabywca mógłby się łudzić, że samochód był użytkowany niezgodnie z przeznaczeniem... Ale tak to wszystko jest w porządku was79 - Pią 09 Lis, 2012 Ten dom drewniany w jakiej technologii budowany, jakaś firma (linki)?
Pytam serio, bo od dłuższego czasu chodzi mi budowa takiej chaty po głowie.Bart - Pią 09 Lis, 2012 Kumpel kumpla postawił sobie drewniany dom całoroczny, trochę się porozłaził.Yarko - Pią 09 Lis, 2012
swoją drogą szkoda chłopa...was79 - Pią 09 Lis, 2012
Bart napisał/a:
Kumpel kumpla postawił sobie drewniany dom całoroczny, trochę się porozłaził.
Właśnie dlatego pytam z 1 ręki, bo opinie są skrajnekoma600 - Pią 09 Lis, 2012 karwa gdzie jest barej Barejka - Pią 09 Lis, 2012 uczeszsie100, mam kilka pytan do Ciebie czysto technicznych, nie chce mi sie przewalac kupe stron zeby sie dowiedziec cokolwiek i prosze o szczere odpowiedzi bo auto jest zacne
widze tam zacisk brembo i kolo ouregan czy jakos tak wlazlo to tak o czy trzeba bylo zastosowac dystans?
ile to pali tak na codzien bo non stop napewno w cipe nie dostaje ?
I silnik co tam jest zrobione w motorze odprezony, napewno tloki jakies i korby czy moze na ostro tylko przekladka pod glowice. Jaka skrzynia i czy daje rade bo ta skrzynia z 2litrowego chyba nie za specjalnie mocna
ma klime i czy to sti to stf-a?
15tys bym dal od reki 106 - Pią 09 Lis, 2012 barejka te ouregany to 16" i raczej tez z dystansem.uczeszsie100 - Pią 09 Lis, 2012
Barejka napisał/a:
uczeszsie100, mam kilka pytan do Ciebie czysto technicznych, nie chce mi sie przewalac kupe stron zeby sie dowiedziec cokolwiek i prosze o szczere odpowiedzi bo auto jest zacne
widze tam zacisk brembo i kolo ouregan czy jakos tak wlazlo to tak o czy trzeba bylo zastosowac dystans?
ile to pali tak na codzien bo non stop napewno w cipe nie dostaje ?
I silnik co tam jest zrobione w motorze odprezony, napewno tloki jakies i korby czy moze na ostro tylko przekladka pod glowice. Jaka skrzynia i czy daje rade bo ta skrzynia z 2litrowego chyba nie za specjalnie mocna
ma klime i czy to sti to stf-a?
15tys bym dal od reki
Dystans z przodu 7mm. bez tego się nie obejdzie.
Odnośnie spalania, to dokładnych danych nie podam, po wymianie skrzyni nie działa predkościomierz, a co za tym idzie licznik kilometrów. Myśle, że przy w miarę ekonomicznej jeździe okoloce 10 litrów są realne. Na wot to już inna bajka..
Dół silnika jest seryjny. Odprężony kanapką.
Seryjna skrzynia BE3 jest faktycznie z plasteliny. Szybko się skończyła
Na jej miejsce wjechała sześciobiegowa ML6 z 407.
Klimy niestety nie ma, kompresor zajmował za dużo miejsca.
stf-a nie kojarze, Sti jest Rafała, no chyba, że to jest jego nick Barejka - Pią 09 Lis, 2012 o fak, kanapka i 1.1 bara grubasnie, zeby jeszcze mial klime to bym pomyslal bo to mialoby byc jako dupowoz