To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - heble clio sport

k-mart - Sob 02 Wrz, 2006
Temat postu: heble clio sport
co prawda mam juz nowe tarcze+klocki do willa zamowione (tarox'y nacinane+nawiercane z ds2000), ale zastanawiam sie czy nie lepiej zaadaptowac serii tarcz oraz zaciskow z clio sport'a ph II (taka jak dzik'a), bo slyszalem pare dobrych opinii o tym systemie. A ze sportow jest pare na szrotach, moglbym je przyjac troche tanszym kosztem ;)
Williams jest lzejszy od sport'a, wiec mysle ze powinny tu zdawac jeszcze lepsza robote???
Czy da sie zalozyc 15" przy tych heblach?
Pare slow odnosnie performance bym poprosil!! :)
Thx!

pcs - Nie 03 Wrz, 2006

Jak da sie zamontowac tanim kosztem zaciski i tarcze to bym sie nie zastanawial, oczywiscie przod bo tyl jest identyczny.
Bad-i - Nie 03 Wrz, 2006

z tego co sie orientuje to przy tarczach od sporta jeszcze 15ki wejda ale jzu tak na styk

k-mart jeszcze taka prosba, jak bys mial jakies takie wlasnie czesci to daj znac bo mam kogos kto bedzie bral wszystko a dodatkowo ja tez wezme troche gratow

k-mart - Nie 03 Wrz, 2006

z czesci do sportow nie mam nic (oprocz paru felg z serii), ale gratami do willa moge Cie zasypac!! A czego szukasz??
Wiem ze dzik chyba potrzebuje sanki.

Grzesiek VTS - Nie 03 Wrz, 2006

a komputer do clio z silnikiem 1.8 16V ???
Posiadasz moze ??
jak by byla cena ???

mam, jest juz nawet w PL. Oddam za 300.- chf z komputerem, niestety jest bez skrzyni i bez sanek..
Grzesiek VTS - Nie 03 Wrz, 2006

a samego kompa ???

samego kompa mam chyba jeszcze z R19 16v, musze poszukac w garazu
dzik - Nie 03 Wrz, 2006

15" wchodzi bez problemu.

Czy sie da? Mysle ze tak, ale potrzebujesz najlepiej kompletnej zwrotnicy z kompletem. Jarzmo zaciskow od sporta na 99% nie bedzie pasowalo do williamsowskiej zwrotnicy, sport ma 2x wieksza zwrotnice niz wszelkie inne clio.

Ja niebawem bede zakladal zwrotnice od sporta do 5-tki, przymierzalem i na sucho wyglada ze bede musial tylko rozwiercic mocowanie w amorku na 14 z 12mm.
Sworzen na 99% bedzie pasowal, reszta chyba tez.

Bad-i - Pon 04 Wrz, 2006

k-mart napisał/a:
z czesci do sportow nie mam nic (oprocz paru felg z serii), ale gratami do willa moge Cie zasypac!! A czego szukasz??
Wiem ze dzik chyba potrzebuje sanki.

wszystkiego co moze byc zastosowane w sporcie, czyli wieksze felgi, hamulce, skrzynie biegow, itd. itp