legendarne 3.0 Mrozu - Wto 11 Gru, 2012 Dokładnie legendarny silnik. Wbrew pozorom nie jest złyKuner - Wto 11 Gru, 2012 Do jak dużej negocjacji cena? Pytam poważnie Anonymous - Wto 11 Gru, 2012 Kunerku byłem pierwszy Kuner - Wto 11 Gru, 2012 Czesław - i tak tego nie złożysz
EDIT: przeanalizowałem sprzedawalność tego auta - niestety nie jestem zainteresowany już Anonymous - Wto 11 Gru, 2012 Jak będę jechał po Vela , mogę Ci astrę podrzucić Kuner - Wto 11 Gru, 2012 Poszedłpriv z moją propozycją cenową Mrozu - Wto 11 Gru, 2012 nie jest to auto na handel tylko raczej do bardzo wygodnego przemieszczania dupy na skórzanej kanapie Mrozu - Wto 11 Gru, 2012
Kuner napisał/a:
Poszedłpriv z moją propozycją cenową
chyba do Czesia, bo u mnie nic nie ma Kuner - Wto 11 Gru, 2012 Do Czesia.. boo tak jak napisałeś - nie zarobię na tym, a nie będę też Ci ściemniał że dla siebie chcę, bo nie chcę Bart - Wto 11 Gru, 2012
Kuner napisał/a:
EDIT: przeanalizowałem sprzedawalność tego auta
Przecież to
1. luksusowy samochód francuski
2. bardzo popularny Velsatis
3. pod maską siedzi osławiony 3.0d
hmm... kolejka chętnych będzie raczej krótka
ps. Mnie się bardzo avantime podoba Mrozu - Wto 11 Gru, 2012 mnie też się Avantime podoba, ale tylko z zewnątrz, środek z deską ze starego Espace słabo wygląda
Velsatis za to ma super luksusowy środek, z zewnątrz nie zachwyca, ale to kwestia gustuMaciusiowy - Wto 11 Gru, 2012
Bart napisał/a:
ps. Mnie się bardzo avantime podoba
też o nim myślałem GeKo - Wto 11 Gru, 2012 Kiedyś w serwisie poczęstowali mnie anegdotką że serwisówka na wymianę rozrządu w 3.0 Avantime przewiduje 24r/h x 150zł