BNU - Sob 15 Gru, 2012 Temat postu: wycinanie flanszjak w temacie
mam do wycięcia kilka sztuk tego czegoś:
projekt w auto cad
kto w okolicy wawy i nie tylko wytnie to w rozsądnych piniądzach i bez krecenia nosem??tomecki - Sob 15 Gru, 2012 prześlij .dwg albo .dxf na tomeckiprodrive@vp.pl
napisz ilości i jaki materiał, wycenię Ci to w poniedziałekBNU - Sob 15 Gru, 2012 poszło PW
czekam na kolejne propozycje
...i szydery bo jeszcze nie ma i to mnie dziwi Bart - Sob 15 Gru, 2012 fikuśny ten kastet MArcin91 - Sob 15 Gru, 2012 Bart, jaki kastet, ja tam widzę dwie pary hipsterskich okularów które należy rozciąć BNU - Sob 15 Gru, 2012 proponuje zrobić stojak na jajka na twardo MoRToN - Sob 15 Gru, 2012 Z czego to ma być ?
Lejzer potrzezbny czy amada da rade ?hubanek - Sob 15 Gru, 2012 bnu laserem kwasówke jesli jestes zainteresowany , reszta PWBNU - Sob 15 Gru, 2012
MoRToN napisał/a:
Lejzer potrzezbny czy amada da rade ?
kij mnie obchodzi czym, może być waterjet...laser..plazma...promienie kosmitów..jad feministek.
INteresuje mnie poprostu wyciecie flansz z czarnej stali lub nierdzewnej i o luki - Sob 15 Gru, 2012 z czarnej mogę ci wyciąć, z tym ze czasowo tydzień czasu... BNU - Sob 15 Gru, 2012 nie śpieszy mi się i paru osobom, pytanie ile $.luki - Sob 15 Gru, 2012 BNU, chyba ci juz kiedyś pisałem, ze dopiero technolog może mi wycenić w poniedziałek jestem na laserze to mogę dać od wyceny.ŁukaszS3 - Nie 16 Gru, 2012 luki jakiej mocy macie laser? Bo taka flansza na kolektor wydechowy to musi być z 10mm stali przynajmniej. Jeśli mówimy o stali czarnej to ok ale żeby ciąć 10mm nierdzewki to już jest mocna maszyna!
I nie czarujmy się nawet z mocnego lasera brzegi będą brzydkie... Zawsze ciąć takie coś wodą...luki - Nie 16 Gru, 2012 ŁukaszS3, nie wiem m, 10mm juz robiłem z czarnej bez problemu, z nierdzewki mało wycinam do drogo wychodzi tomecki - Nie 16 Gru, 2012 BNU nie napisałeś jaka grubość ma być...