Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] kurtka Sparco - rozmiar L
kamil - Śro 19 Gru, 2012 Temat postu: [s] kurtka Sparco - rozmiar Ljak w temacie. O taką kurtkę mam http://allegro.pl/zamiast...2816883344.html Raz ją założyłem - niestety za duża na mnie. Zdjąłem chyba te wszystkie metki - więc ich brak.
Szkoda, zeby wisiała w szafie, a może ktos z Was chciałby w takiej polatać zimą.
Od razu uprzedzam, że niby zimowa, ale raczej na włoskie zimy.
Cena - a połowe tej co na allegro.GeKo - Śro 19 Gru, 2012 link nie działakamil - Śro 19 Gru, 2012 działa !
Na Geko i Januszka za duża będzie GeKo - Śro 19 Gru, 2012 wiem, ale bylem ciekaw jak wygląda, to raczej wiatrówka niż kurtka zimowa (włoskie zimy) kamil - Śro 19 Gru, 2012 z kolekcji winter roj - Śro 19 Gru, 2012 Na mnie będzie za duża? Jak nie to umówmy się na przymiarkę kamil - Śro 19 Gru, 2012 Jeden kolega z forum już zainteresowany - jak jemu nie będzie pasić to Ty jesteś w kolejce do przymiarki PiTT - Śro 19 Gru, 2012 czy jest możliwa zamiana na skórę Gordon Athletic?kamil - Śro 19 Gru, 2012 zamilcz. Nie interesuje mnie kurtka Twojej starej PiTT - Śro 19 Gru, 2012
kamil napisał/a:
zamilcz. Nie interesuje mnie kurtka Twojej starej
Rasputin - Śro 19 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
czy jest możliwa zamiana na skórę Gordon Athletic?
Ziom,widać,że niebyłeś nigdy gangsterem bo te kurtki to Cordnon Athletic
Więc zluzuj bajere bo ci wjazd na kwadrat zafundujemy siema - Śro 19 Gru, 2012 roj, to nie damska
Za to że dałeś poupalać Clio dam Ci się w niej przyjansować na najbliższym spocie Michał - Śro 19 Gru, 2012
Rasputin napisał/a:
PiTT napisał/a:
Więc zluzuj bajere bo ci wjazd na kwadrat zafundujemy Obrazek
te gangster !!
nie CORDNON
tylko CORDON
PiTT - Śro 19 Gru, 2012 ja miałem GORDON
Rasputin - Śro 19 Gru, 2012
Michał napisał/a:
Rasputin napisał/a:
PiTT napisał/a:
Więc zluzuj bajere bo ci wjazd na kwadrat zafundujemy Obrazek