To tak tylko dla przykładu bo fociszy nie chce mi sie robić a autko identyko!
Co do autka to rok 2010, pierwsza rej.27.01.2011,na gwarancji do końca stycznia 2013.
Renuar ma pełen sevis w ASO Decar Warszawa (wczoraj zrobiony tzw "zimowy"), nalot 70tyś.
Bezwypadkowy, gabinet, itp
Dwa komplety gumek, latam tym od nowości więc jestem go pewny.
Spalanie średnie 5L na baku 1100-1200km
Oczywiście faktura vat do dogadania...
Co do ceny to się zastanawiam, ale napewno niższa niż tej z linka
Jak ktos zainteresowany takim wozidłem to zapraszam Młody Papież - Śro 19 Gru, 2012 nie no, konkretne ogłoszenieitr 911 - Czw 20 Gru, 2012
Młody Papież napisał/a:
nie no, konkretne ogłoszenie
a czym tu się jarać? co mam porobić artystyczne foty a na nich pospolity klijacz w gnojówce?
ogłoszenie tylko na forum nigdzie nie wystawiałem.
Może akurat ktoś szuka czegoś pewnego nie katowanego pomimo że to służbówka...
Cena 25tyś bruttoMłody Papież - Czw 20 Gru, 2012 masz troche racji, ale ja chyba jestem uczulony na takie ogłaszania itr 911 - Czw 20 Gru, 2012 A ja jestem leniem jadąc po całości nie swoim ogłoszeniem
Jak umyje to pstryknę jakie foty
Czuwaj i zapraszam do hejtowaniaJakarti - Czw 20 Gru, 2012 itr 911,
benzynowe 1,2 i 5L spalanie?
ps.
kradzione ogłoszenie już nieaktywne Mrozu - Czw 20 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
itr 911,
benzynowe 1,2 i 5L spalanie?
ps.
kradzione ogłoszenie już nieaktywne
1.5 dciJakarti - Czw 20 Gru, 2012 a to oki. to dobry silnior jest!!!!
wwa chełm wwa - 600km i zeszło pół baku w megane - mistrz
polecam i nei spamuje Yarko - Czw 20 Gru, 2012 najprawdopodobniej na wiosnę będę szukał takiego samochodu, mam w rodzinie clio III 1.2TCE, ale wolałbym coś bardziej ekonomicznego, w 1.5dci spalanie jest mistrzowskie, a i dynamika jest całkiem niezła, sprawdzi się ten silnik w codziennej, miejskiej eksploatacji ? czyt. korki i zazwyczaj krótkie odcinki ?Rasputin - Czw 20 Gru, 2012 To jest auto miejski Jaruś więc jak ma sie nie sprawdzić w korkach Jak bedziesz dbał o turbine to zniesie nawet te krótkie odcinki Pasuje Ci kolorem do tego drugiego.Anonymous - Czw 20 Gru, 2012 Yarko, a czym Ty sie teraz bujasz??Rasputin - Czw 20 Gru, 2012 Odpowiem za Yarka - Berlingo HDI Yarko - Czw 20 Gru, 2012
Rasputin napisał/a:
To jest auto miejski Jaruś więc jak ma sie nie sprawdzić w korkach Jak bedziesz dbał o turbine to zniesie nawet te krótkie odcinki Pasuje Ci kolorem do tego drugiego.
obawiam się jedynie o filtr cząstek stałych, bo długich tras raczej nie robię, a wymiana na nowy to pewnie spory wydatekAnonymous - Czw 20 Gru, 2012 a nie da sie tego usunąć??itr 911 - Czw 20 Gru, 2012 quote="Yarko"]najprawdopodobniej na wiosnę będę szukał takiego samochodu, mam w rodzinie clio III 1.2TCE, ale wolałbym coś bardziej ekonomicznego, w 1.5dci spalanie jest mistrzowskie, a i dynamika jest całkiem niezła, sprawdzi się ten silnik w codziennej, miejskiej eksploatacji ? czyt. korki i zazwyczaj krótkie odcinki ?[/quote]
Nom silnik 1.5dci bardzo oszczędny bo pomimo ciężkiej nogi zawsze spalanie średnie na baku wychodziło mi 4,9-5,1 według kompa.Jadać 90 w trasie spokojnie zejdziesz poniżej 4
Jak latasz tylko miasto to i tak 6L nie przekroczysz nie ma bata
Co do awaryjności to do tych 70tysi tylko korek spustowy w skrzyni biegów i jakaś uszczelka w róże dolotu.
Ja to się dziwię, że w zawiasie wszystko jest tip top i nic nie było wymieniane a toz to FRANCA jest
Ja nie wiem czy tam jest ten filtr cząstek stałych a jak nawet jest to tam się żadne pajęczyny nie osadzają bo systematycznie je przedmuchuje
Dane techniczne dla miejskich ścigantów:
V-max-170km/h, z górki z wiatrem i żaglem 190km
przyspieszenie nie mierzone, ale jak już to idzie tylko 1,2 bo krótko zestopniowane a później trzeba już znać miejsce w szeregu
Ja autem robię zazwyczaj spore trasy i daje rade ale to właśnie w mieście spisuje się najlepiej.