PiTT - Czw 27 Gru, 2012 Temat postu: [S] Denon 1509biorąc pod uwagę ostatnie ogłoszenia które kończyły się pełnym sukcesem, postanowiłem wrzucić też tu kilka kg grajka
może komuś się przyda
http://allegro.pl/denon-1...2904800467.htmlMucha - Czw 27 Gru, 2012 niestety,,, poszukuje Radia Zodiak (Unitra), albo chociaz potencjometry Maciusiowy - Czw 27 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
Powód sprzedaży nie jest tajemnicą, zamiana na nowszy i wyższy model
a tak serio - to jeszcze model w którym 'gały' i panel jest z plastiku, nie amelinium?PiTT - Czw 27 Gru, 2012
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
Powód sprzedaży nie jest tajemnicą, zamiana na nowszy i wyższy model
a tak serio - to jeszcze model w którym 'gały' i panel jest z plastiku, nie amelinium?
no niestety często miałem pytania dlaczego sprzedaję... bo KOORWA TAK!
panel na bank z plastiku, gały chyba teżMaciusiowy - Czw 27 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
po co to ludzi interesuje (tak się zastanawiam)
PiTT napisał/a:
panel na bank z plastiku, gały chyba też
szkoda, myślałem, że to ździebko wyższy model, ale przemyślęLoko - Czw 27 Gru, 2012
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
po co to ludzi interesuje (tak się zastanawiam)
Bo jak ktoś odpowiada kupiłem dla żony, ale jej się nie spodobało, to wiadomo, że coś jest nie tak Maciusiowy - Czw 27 Gru, 2012 no tak - po co jej amplituner w kuchni michool_vt - Czw 27 Gru, 2012
Mucha napisał/a:
niestety,,, poszukuje Radia Zodiak (Unitra), albo chociaz potencjometry
ostatnio u teściów znalazłem starego diora. lekko jestem zaskoczony jak dobrze to gra
"chciałem przechwycić sprzęt ale jak teście zobaczyli że działa to zazyczyli sobie podlaczyc, abba z płyty winylowej leci nonstop Mucha - Czw 27 Gru, 2012 no u mnie jest podlaczone to pod kompa i dziala jako glosniki, ale potencjometry szwankują,,, a fakt sprzet starszy ode mnie a gra malinowo CHRZANEK - Czw 27 Gru, 2012 Szkoda że bez głośników ta cegła
Ze szpikerami bym wział.Michał - Pią 28 Gru, 2012 chrzaniu ja mam głośniory do sprzedania
Cytat:
QUADRAL RUBIN MK II
Do zaoferowania mam wspaniałe kolumny Quadrala, jest to jeden z wyższych modeli tej firmy z cenionej serii Phonologe E. Są to bardzo ładne skrzynki, trójdrożne na podwójnym basie. Kolumnieki zapewniają bardzo ładny dźwięk a przy tym bardzo mocne brzmienie. Pasmo przenoszenia tych kolumn zaczyna się od 30Hz więc bas wydobywający się z nich jest na poziomie dobraj klasy subwoofera. Charakteryzują się również bardzo obfitymi sopranami i prawidłowymi wokalami. Zapraszam do odsłuchania tych głośniczków. Grają naprawdę rewelacyjnie.
STAN WIZUALNY I TECHNICZNY :
Stan wizualny:bardzo dobry
Stan techniczny:100% sprawna
Oczywiście nie posiada wad prawnych. Możemy spisać umowę kupna sprzedaży.
Udzielam gwarancji rozruchowej
FUNKCJE I SPECYFIKACJA TECHNICZNA :
Moc ciągła 120W
Moc szczytowa 200W
Opis: 3-drożny , 4 głośnikowy zestaw wolnostojący typu basrefleks
Głośniki 2 x 150mm głośnik niskotonowy, 25-mm kopułka wysokotonowa, 90mm średniotonowy
Pasmo przenoszenia: 30 - 22,000 Hz
Impedancja znamionowa: 4 omów
Wymiary: 900 x 220 x 290mm
Masa: 15 kg/szt
Wykończenie: czarne
5 stówek se licze za niePiTT - Pią 28 Gru, 2012 moze ja sie skusze na te glosniczki, daj mi chwilkemartin.h - Pią 28 Gru, 2012 Na takim sprzęcie to divx musi kopać po jajcach Yarko - Pią 28 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
moze ja sie skusze na te glosniczki, daj mi chwilke, sprawdzę czy mam jakieś drobne