faldzip - Pią 28 Gru, 2012 Temat postu: [WRC, ERC...] SEZON 2013Chyba już czas na nowy wątek, tym bardziej, że zbliza sie wielkimi krokami Monte 2013 a w nim... Lotos Team WRC z M.Kosciuszko za kierą Mini WRC:
a Kajto jedzie w Janner Rally - mam nadzieje, na wiecej jego wystepow za granico Bart - Pią 28 Gru, 2012 ubiegłeś mnie, właśnie chciałem taki temat otworzyć!Przem_106 - Pią 28 Gru, 2012 Ja również liczę na więcej startów Kajta w ERC. Zdaje się, że połączenie IRC z ERC spowoduje bardzo fajną stawkę kierowców.
Co do WRC, to sezon zapowiada się bardzo ciekawie z kilku powodów:
- brak Loeba
- wejście VW
- w końcu utalentowani kierowcy z dobrym programem startów
Zastanawia mnie tylko jedno. Ile razy Kajto musiałby zostać Mistrzem Polski żeby zamienić się z Kościuszką i zaliczyć choć jeden rajd w MŚ?
W sumie odpowiedź jest prosta Maciusiowy - Pią 28 Gru, 2012 mini na pierwszej stronie martin.h - Pią 28 Gru, 2012
Przem_106 napisał/a:
Zastanawia mnie tylko jedno. Ile razy Kajto musiałby zostać Mistrzem Polski żeby zamienić się z Kościuszką i zaliczyć choć jeden rajd w MŚ?
Przemek, pomyśl że Kajto i Kościuszko mają takie same budżety, tylko Michałowi dokłada Tata
A wracając do Kajta i ERC to będzie tylko kilka rajdów z początku, a później walka o kolejny tytuł Mistrza Polski ŁukaszS3 - Sob 29 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
A wracając do Kajta i ERC to będzie tylko kilka rajdów z początku, a później walka o kolejny tytuł Mistrza Polski
I gdzie jest sens? qbus - Sob 29 Gru, 2012
Cytat:
Przemek, pomyśl że Kajto i Kościuszko mają takie same budżety, tylko Michałowi dokłada Tata
A jak myslisz czemu zamienili S2000 na eNke? budzet nie rosl a na zycie tez musi zostawac... tak ze chyba nie jest tak do konca.
Cytat:
Zdaje się, że połączenie IRC z ERC spowoduje bardzo fajną stawkę kierowców.
Tomek Kasperczyk zamierza od drugiej rundy(jakieś łotewskie szutry) zaliczyć jak najwięcej rajdów w ERC + pojedyncze rundy RSMP.Bad-i - Wto 01 Sty, 2013 Czym? Bo Fabia do wynajęcia lub na sprzedaż.qbus - Śro 02 Sty, 2013 Fabią
Jak ta się sprzeda lub będzie chetny na wynajem to kupią nową.Bad-i - Śro 02 Sty, 2013
qbus napisał/a:
Fabią
Jak ta się sprzeda lub będzie chetny na wynajem to kupią nową.
Jaki w tym sens?qbus - Czw 03 Sty, 2013 Będzie nowy samochód, sens jakiś zawsze jest.Bad-i - Czw 03 Sty, 2013
qbus napisał/a:
Będzie nowy samochód, sens jakiś zawsze jest.
Ja tam sensu nie widzę, oprócz wywalenia kasyqbus - Czw 03 Sty, 2013 No właśnie nie do końca
Dostał bardzo fajną propozycję cenową i za niewielką dopłatą może mieć nowy samochód (ta Skoda też była nowa).106 - Czw 03 Sty, 2013 ladna obsada na erc sie zapowiada
"Sławomir Ogryzek i Grzegorz Dachowski jako pierwsza polska załoga nadesłali zgłoszenie na Rally Liepāja-Ventspils, drugą rundę mistrzostw Europy (1-3 lutego). Wicemistrz Rajdowego Pucharu Polski, Sławek Ogryzek pozostaje w Citroenie C2 R2 Max."Bart - Czw 03 Sty, 2013