Anonymous - Pią 25 Sty, 2013 Temat postu: Końcówki drążków reakcyjnychJakie auto ma końcówki drążków reakcyjnych z gwintem M12 tego typu:
lub
będę wdzięczny za informacje eksperckie.Anonymous - Pią 25 Sty, 2013 Lotus exige ?Kamill - Pią 25 Sty, 2013 To drugie co wkleiłeś występuje pod nazwą końcówka cięgła
http://allegro.pl/listing...category=0&sg=0
Jest tego w pyte w dolownych rozmiarach. Zwróć uwagę na skok i kierunek gwintu, bo są różne.
Jest tego w pyte w dolownych rozmiarach. Zwróć uwagę na skok i kierunek gwintu, bo są różne.
Może tyle ich jest, tylko problemem jest że 90% nie jest zdolna przenieść odpowiednich obciążeń występujących w samochodzie. Trzeba szukać w katalogach firm zajmujących się produkcją łożysk typu uniball (wahliwych).michool_vt - Pią 25 Sty, 2013 citroeny maja takie jak na pierwszym zdjeciu, przynajmniej sraxo mialo cos w ten desenM - Pią 25 Sty, 2013 Chcesz zakładać do lotusa którym będziesz upalać - zamienniki z cywilnych samochodów?
Well, good luck ...
Anonymous - Pią 25 Sty, 2013
michool_vt napisał/a:
citroeny maja takie jak na pierwszym zdjeciu, przynajmniej sraxo mialo cos w ten desen
Niestety gwint M14 i M16 a ja potrzebuje M12...
M napisał/a:
Chcesz zakładać do lotusa którym będziesz upalać - zamienniki z cywilnych samochodów?
M, a Ty wierzysz, że to co kupuje się w elise-parts.co.uk albo seriouslylotus.co.uk to jest "tuningowe"? tam są normalne końcówki tylko kosztują ca. 660pln za komplet 4 sztuk, więc szukam potencjalnie zamienników tańszych.
Tak samo jest z piastami. w UK są w opakowaniu Lotusa za 95GBP sztuka a to są IDENTYCZNE co w Zafirze gdzie w PL kosztują 180-220pln zaleznie od firmy M - Pią 25 Sty, 2013 Alex jak jesteś tego pewien to dobrze, oby nic Ci nie pierdnęło na poznaniu tfu tfu tfu tfu.michool_vt - Pią 25 Sty, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Niestety gwint M14 i M16 a ja potrzebuje M12...
super! jest okazja zeby "zerwać gwinta" a potem go zmajstrowac Kamill - Pią 25 Sty, 2013 M12 to jak w samochodzie zabawce , więc coś od quadów może podejdzie
Trochę tego na allegro jest, musisz sobie sprawdzić które tak naprawdę zrobi u Ciebie robotę, czy takie ze sworzniem, czy z gumą i dziurą na przestrzał (wtedy skręcisz śrubą) Czy właśnie ten unibol (końcówka cięgna). Myślę że trudno nie będzie znaleźć
http://allegro.pl/listing...%C4%85cznik+m12Anonymous - Pią 25 Sty, 2013 Trudno dziś znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka , ale jeszcze trudniej znaleźć dziś dobre dzieckobuni - Pią 25 Sty, 2013 ja zamawialem z elisepartsAnonymous - Pią 25 Sty, 2013 Kamill, THX! Coś może podejdzie.
co już w ilości 2 sztuk kupiłem i leży ma gwint M12x1.25 czy M12x1.5...
buni napisał/a:
ja zamawialem z eliseparts
Najwyżej tak to się skończy... chociaż nie lubię przepłacać ;]Młody Papież - Pią 25 Sty, 2013 Alex, jakby jednak to było M12x1mm to Alfa GTV w tylnym zawiasie ma takie końcówki drążków
Barejka - Pią 25 Sty, 2013 Kamill, te tanie koncowki odpuscilbym sobie, kiedys kupilem tani lacznik stabilizatora, po kilku dniach mial wiekszy luz wybity nize te kilkunastoletni oryginalny i kosztowal raptem 15zl