Oba fotele zostały zakupione w pakiecie, wyglądają jak nówki, choć używane były. Są to fotele bezwypadkowe, ale znaczeniu dosłownym, a nie tak jak auta na otomoto...
Jedyne zdjęcie jakie na ten moment posiadam wygląda na przyćmione mgłą smoleńską, ale oczywiście dla zainteresowanych jest możliwość zrobienia lepszych zdjęć - pod brzozą, pod płachtą, ewentualnie krótkie nagranie wideo, na którym będzie słychać strzały.
Oto fotografia:
Fotele jak widać, są czarne. Miały trafić do tego auta:
ale niestety jak to w życiu bywa są sprawy ważne i ważniejsze.
Cena za szt. to 400 zł, jeśli ktoś się szybko zdecyduje i najlepiej weźmie oba - można negocjować. Preferowany odbiór osobisty, ale ostatecznie wysyłka też może być - temat jest dość pilny, więc premiowane będzie zdecydowanie i czas.
W razie pytań można pisać tu, wystosować PW do mnie lub dzwonić bezpośrednio do kolegi na nr 508 445 325
Pozdrawiam.siema - Śro 30 Sty, 2013 Roj rezerwuje komplet, fotele i Corsę Anonymous - Śro 30 Sty, 2013 ona tak z tyłu ob spawana jest ?mi - Śro 30 Sty, 2013 ja bym wstępnie wrc rezerwował, potrzebuję tylko fot jakichś konkretniejszych.
(jak on się ma do rc - pamięta ktoś?)Kenet - Śro 30 Sty, 2013 W tych linkach co podałem są wymiary. O fotki polecam zadzwonić bezpośrednio na numer, który podałem, ale postaram się coś wrzucić jak najszybciej.mi - Śro 30 Sty, 2013 fakt, sorx, przeoczyłem.
Przejrzałem, podtrzymuję rezerwację. Tylko z fotkami gdybyś tu ogarnął byłoby wspaniale.Kenet - Śro 30 Sty, 2013 Zdjęcia są in progress Anonymous - Śro 30 Sty, 2013
Czesio napisał/a:
ona tak z tyłu ob spawana jest ?
Kenet - Śro 30 Sty, 2013
Czesio napisał/a:
ona tak z tyłu ob spawana jest ?
takKenet - Śro 30 Sty, 2013 Foty XL:
mi - Śro 30 Sty, 2013 wrc w takim samym stanie?Anonymous - Śro 30 Sty, 2013 mi, do emery ??Kenet - Śro 30 Sty, 2013 WRC w takim samym, zaraz wrzucę jego zdjęcia.mi - Śro 30 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
mi, do emery ??
yeap, na prawy. Albo lewy, jeden pies.Kenet - Śro 30 Sty, 2013 Foty WRC: