Michał - Wto 05 Lut, 2013 Temat postu: [W] 2 pokoje 52m - Marszałkowska Centriko WawaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kolega Jędru¶ znany tutaj co poniektórym, chce wynaj±ć w centriko mieszkanie.
Może kto¶ będzie zainteresowany
http://www.gumtree.pl/cp-...ezpos-453480361
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mieszkanie odnowione !!!
AAAAAAAAAAAAAA LEDZIK NOWY !!!!!!!!!pcs - Wto 05 Lut, 2013 jakby bylo nieodnowione to nawet mialbym klienta ...anjas - Wto 05 Lut, 2013 Ryba odnawiał? M - Wto 05 Lut, 2013 BTW szukam niewielkiego domu do wynajęcia pod warszaw±, oczywi¶cie ogłoszenia przegl±dam ale jakby¶cie co¶ mieli do polecenia to z chęci± rzucę okiem Jakarti - Wto 05 Lut, 2013 emeryt Ci pomoze!! M - Wto 05 Lut, 2013 Do emeryta już pisałem mi - Wto 05 Lut, 2013 ej, co to jest to 2800?!Jakarti - Wto 05 Lut, 2013
mi napisał/a:
ej, co to jest to 2800?!
koszt mieszkania w centrum warszawy, bezposrednio przy metrze.
mozliwe, ze znajdzie sie jakies w gorszym stanie i dalej od metra za 2tysie z czym¶ + opłaty.
to jest własnie życie w miescie zwanym stolico. oczywiscie mozna znalezc taki sam metraz na bialołece za 1600. (min godzina dojazdu)mi - Wto 05 Lut, 2013 ej, dobra. To ile takie mieszkanie jest warte?Cartoon - Wto 05 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
mi napisał/a:
ej, co to jest to 2800?!
koszt mieszkania w centrum warszawy, bezposrednio przy metrze.
mozliwe, ze znajdzie sie jakies w gorszym stanie i dalej od metra za 2tysie z czym¶ + opłaty.
to jest własnie życie w miescie zwanym stolico. oczywiscie mozna znalezc taki sam metraz na bialołece za 1600. (min godzina dojazdu)
trzeba doliczyć jeszcze parę stówek na parkometry Jakarti - Wto 05 Lut, 2013
Apartamęt w Bytomiu, garaż 400m od domu, blisko przystanek autobusowy.mi - Wto 05 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
od 9 do 13k / m2.
ojej, kosmos jaki¶.Jakarti - Wto 05 Lut, 2013
mi napisał/a:
ojej, kosmos jaki¶.
hehehe,
zapraszamy do Warszawy
szybko (ok godzina dojazdu do pracy)
tanio ( ponad 2k za wynajem 50m2 )
sprawiedliwie (oddajemy kupe kasy na janosikowe ktore Trybunał stanu podtrzymał)M - Wto 05 Lut, 2013 Ceny europejskie, zarobki warszawskie, ludzie podmiejscy