Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Saxo VTS 1.6 16v PH2
arssss - Czw 07 Lut, 2013 Temat postu: [K] Saxo VTS 1.6 16v PH2 Jak w temacie. Znajomy poszukuje Saxo VTS ph2. budżet okolice 9000zł.
Wymagań jakiś wielkich nie ma ,byle stan blacharsko-mechaniczny był jak najlepszy
No i najlepiej gdyby było coś ze śląska ,nie widzi mi się jechać z nim po saxo 400km
Grzesiek VTS - Czw 07 Lut, 2013
Saxo vts 16v
2001 rok grudzien - Inport CH przyjechal tydzien temu po opłatach celno skar.pozostała rejestracja i ekologia cena 10 tysia .
czarny klima elektryka BEZWYPADEK ,felgi stalowe z zimowymi oponami,ks serwisowa 2 klucze, 2 włascicieli od nowosci .reszt orginalna a i zawias -3 cm .
jak zainteresowany to Tel 518193166.
foto jutro jak go wykopie z zaspy .
Konrad - Czw 07 Lut, 2013
sprzedałbym swojego ale za bardzo go ostatnio lubię
no no pomału go doprowadzamy do stanu- drzwi sa lecz belki brak ale bedzie
Konrad - Czw 07 Lut, 2013
No no belka do naprawy po partaczach od nalepy za jakiś miesiąc i auto ma dożywocie u mnie także Panie Grzesiu niebawem jestem u Ciebie "znowu"
arssss - Czw 07 Lut, 2013
Grzesiek VTS, to czekam na foty a jakies jeszcze saxo gdzies tam pod sniegiem masz? Najlepiej bite UK
hyyy obecnie cena saxo vts w UK jest wieksza niz w PL wiec trudno dobrego angola kupic ,ale czesci mam
fydi - Czw 07 Lut, 2013
hhmmm a gdyby tak brać te vts z PL, przekładać kierownicę na prawą stronę i eksportować je do Anglii? Można jeszcze zarejestrować wtedy firmę w UK i olać ZUS! Dwie kaczki na jednym rożnie!
arssss - Pią 08 Lut, 2013
fydi, wchodzę w to
Grzesiek VTS, po zimie będę potrzebował silnik z całym osprzętem,skrzynią i wiązką silnika i wnętrza więc zbieraj graty żebym mógł wszystko od Ciebie z dobrym rabatem wziąć:D
Sibu - Pią 08 Lut, 2013
fydi napisał/a: | hhmmm a gdyby tak brać te vts z PL, przekładać kierownicę na prawą stronę i eksportować je do Anglii? |
Do tego dorzuciłbym kupowanie bezwypadkowych fur, rozwalanie ich i wywożenie do UK
|
|
|