To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Saxo VTS 1.6 16v PH2

arssss - Czw 07 Lut, 2013
Temat postu: [K] Saxo VTS 1.6 16v PH2
Jak w temacie. Znajomy poszukuje Saxo VTS ph2. budżet okolice 9000zł.
Wymagań jakiś wielkich nie ma ,byle stan blacharsko-mechaniczny był jak najlepszy :)
No i najlepiej gdyby było coś ze śląska ,nie widzi mi się jechać z nim po saxo 400km ;p

Grzesiek VTS - Czw 07 Lut, 2013

Saxo vts 16v

2001 rok grudzien - Inport CH przyjechal tydzien temu po opłatach celno skar.pozostała rejestracja i ekologia cena 10 tysia .

czarny klima elektryka BEZWYPADEK ,felgi stalowe z zimowymi oponami,ks serwisowa 2 klucze, 2 włascicieli od nowosci .reszt orginalna a i zawias -3 cm .

jak zainteresowany to Tel 518193166.

foto jutro jak go wykopie z zaspy .

Konrad - Czw 07 Lut, 2013

sprzedałbym swojego ale za bardzo go ostatnio lubię :D :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: no no pomału go doprowadzamy do stanu- drzwi sa lecz belki brak ale bedzie :rotfl:
Konrad - Czw 07 Lut, 2013

No no belka do naprawy po partaczach od nalepy za jakiś miesiąc ;D i auto ma dożywocie u mnie :rotfl: także Panie Grzesiu niebawem jestem u Ciebie "znowu" ;D :rotfl:
arssss - Czw 07 Lut, 2013

Grzesiek VTS, to czekam na foty :) a jakies jeszcze saxo gdzies tam pod sniegiem masz? Najlepiej bite UK ;D

hyyy obecnie cena saxo vts w UK jest wieksza niz w PL wiec trudno dobrego angola kupic :D ,ale czesci mam :D
fydi - Czw 07 Lut, 2013

hhmmm a gdyby tak brać te vts z PL, przekładać kierownicę na prawą stronę i eksportować je do Anglii? Można jeszcze zarejestrować wtedy firmę w UK i olać ZUS! Dwie kaczki na jednym rożnie!
arssss - Pią 08 Lut, 2013

fydi, wchodzę w to ;D

Grzesiek VTS, po zimie będę potrzebował silnik z całym osprzętem,skrzynią i wiązką silnika i wnętrza więc zbieraj graty żebym mógł wszystko od Ciebie z dobrym rabatem wziąć:D

Sibu - Pią 08 Lut, 2013

fydi napisał/a:
hhmmm a gdyby tak brać te vts z PL, przekładać kierownicę na prawą stronę i eksportować je do Anglii?

Do tego dorzuciłbym kupowanie bezwypadkowych fur, rozwalanie ich i wywożenie do UK :>