jakieś propozycje od expertów siedzących w temacie? Bart??
Może macie kogoś z dobrym busem na sprzedaż?Ryba - Pią 15 Lut, 2013 Ja mam na sprzedaż sprintera 208?
rok chyba 2000 coś takiego, cena około 10k, nie wiem w sumie ile to warte
(fejsbók mi tak powiedział)Ryba - Pią 15 Lut, 2013 REAL przebieg
sądząc po stanie fotela kierowcy mi - Pią 15 Lut, 2013 to kurierskie przecież, tam się wsiada i wysiada 86 razy na godzinę.Ryba - Pią 15 Lut, 2013 fakt, wygląda na siódemkę.
To tym bardziej te 35k/rok prawdopodobne anjas - Pią 15 Lut, 2013 wystarczy zadzwonić do Chrzanka, może coś wie
z ciekawości, ile przebiegu ma Twój bus Ryba, ten z 2000 roku?Ryba - Pią 15 Lut, 2013 Nie wiem Andrzej, dzisiaj po pracy sprawdzę. Środek wygląda na prawdę ok. Zabralismy go w rozliczeniu za długi, a tak czy srak przebieg pewnie kręcony. Za to skrzynia wygląda na nową anjas - Pią 15 Lut, 2013 właśnie jestem ciekawy, bo biorąc pod uwagę średnie przebiegi dla busów powinien mieć z milion kilometrów Ryba - Pią 15 Lut, 2013 Nie wiem jak ze średnią, ale stawiam że ma ponad pół miliona.EmerytRs2 - Pią 15 Lut, 2013 Ryba jestem nim zainteresowany. PMpcs - Pią 15 Lut, 2013 sie zdarza maly przebieg, rok temu sprzedawalismy transita w firmie, stal sobie na wszelki wypadek w magazynie, 11 lat i 130tys km przelotu.Ryba - Pią 15 Lut, 2013
pcs napisał/a:
sie zdarza maly przebieg, rok temu sprzedawalismy transita w firmie, stal sobie na wszelki wypadek w magazynie, 11 lat i 130tys km przelotu.
to odsetek z całości.
Emeryt, masz tu foto
To jest 1999 silnik 2.3 bez turbo (chyba). Blacharsko i mechanicznie jest na prawdę ok. Zrobiłem nim w jeden dzień 1150km, po polsce ostatnio i poza tym że vmax - 130 to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Przebieg licznikowo coś koło 200k
Czekaj, rozeznam se ceny rynkowe (bo stan jest naprawdę ok) i Ci powiem za ile go można by puścić.EmerytRs2 - Pią 15 Lut, 2013 ogólnie bus ma być schludny, słuzyć będzie do przewozu towaru (ubrania) na małych odległościach.
trasy będą robione rzadko.CHRZANEK - Pią 15 Lut, 2013 Ten Transit mojego zioma nie jest zły.
Jak go kupił 4 lata termu to miał relatywnie mało przelotu. W kurierce (tak tak w Siódemce) pojeżdził 2,5 roku. Ostatnio nie używany. Najlepiej obejrzeć osobiście.
PS: Na pewno jest wiekszy no i dynamiczniejszy niz sprinter oferowany przez rybę. Ale wolnossacy sprinter to z kolei moze sie rozlecieć nadwoziowo ale silnik będzie chodził jeszcze jak ta lala...