Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Fotel Kubełkowy Sparco EVO PEUGEOT SPORT
krzysiek_ - Czw 21 Lut, 2013 Temat postu: Fotel Kubełkowy Sparco EVO PEUGEOT SPORT Witam, sprzedam fotel widoczny na zdjęciu. Fotel w super stanie, lekko przytarty bok od wsiadania jednak za mojej kadencji zakleiłem go bezbarwną taśmą, która zabezpieczyła bok przed większym przetarciem. Taśmę oczywiście odkleiłem jak widać na zdjęciach. Fotel sygnowany dużym logiem Peugeot Sport.
W pozostałych moich ogłoszeniach inne fotele sygnowane logiem PS. Fotel z wygasłą homologacją FIA.
Możliwa tania wysyłka!
Ew. poszukuję dłuższy czas GoPro więc możliwa także zamiana na taką kamerkę z moją lub bez dopłaty w zależności od wersji.
Zdjęcia w lepszej jakości mogę wysłać na pocztę. Pozdrawiam.
Cena: 650zł do negocjacji.
Mrozu - Czw 21 Lut, 2013
nie masz 2 jakiś foteli z logiem PS? tylko duże i najlepiej z uszami
krzysiek_ - Czw 21 Lut, 2013
Z uszami niestety nie. Mam jeszcze takie OMP http://tablica.pl/oferta/...D5-ID2jRAt.html które jutro będę z mamą łatać bo nikt kupić nie chce
Mick - Pią 22 Lut, 2013
a co masz jeszcze z logiem PS?? tylko mi tu linka do allegro nie wklejaj bo i tak nie obejrze
krzysiek_ - Pią 22 Lut, 2013
Aktualnie tylko te 3 ale mam ciśnienie, żeby cos sprzedac więc jak ktoś poważnie zainteresowany to i dobra cene na ten pierwszy zrobie
krzysiek_ - Wto 26 Lut, 2013
Panowie, oglądnąłem porządnie fotel i jednak przetarcia delikatnie się powiększyły dlatego kto da 500zł+wysyłka ten bierze fotel dla siebie. Jak ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić dokładne zdjęcia co i jak.
Bart - Wto 26 Lut, 2013
Pytanie czy przetarcia będą się dalej delikatnie powiększać?
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013
tak z ciekawości w czym jest lepszy taki fotel od nowego mirco np.
krzysiek_ - Wto 26 Lut, 2013
Bart, Zależy jak kto wsiada
Czesio, Możliwa zamiana za samochód A na poważnie jest po prostu wygodniejszy i bardziej dopasowany.
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013
Czyli wysiedziany i wypierdziany ?
koma600 - Wto 26 Lut, 2013
jaaaaaaaaaaaaa
|
|
|