GeKo - Nie 06 Cze, 2010 aha Yarko - Nie 06 Cze, 2010
agentczor napisał/a:
Nie wiem Kminili to na krc i wychodzi na to że raz były malowane a raz nie
niestety nie były lakierowane, zresztą jest to tylko naklejka imitująca tworzywo, którą można sobie kupić w ASOM - Nie 06 Cze, 2010 Dobra akcja. Chłopaczek został zatrzymany za posiadanie "kałasza" w ASG i policjanci mieli spore wątpliwości czy to nie jest "prawie" broń ostra i wysłali (LOL) to do biegłego do Wawy.
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
ma te poglądy od 30 lat w niezmienionej formie, za to go szanuję. ludzie nazywający go oszołomem nie mają pojęcia o historii polskiej polityki i żyją w błogiej nieświadomości swojego zniewolenia. albo ich to zwyczajnie pierd... czy rząd ich dyma w kakao czy nie.M - Pon 07 Cze, 2010 Problem z JKM jest taki ze to co on mówi bardzo odstaje od tego do czego przyzwyczaili się wyborcy. Ludzie lubią słodkie pierdzenie i rzucanie sloganami, mogą byc nielogiczne ale ludzie to lubią.
Ten facet mówi wprost - "chcesz coś mieć? zarób sobie i nie dawaj się okradać"
Wiele osob tego nie łapie, oni czekaja na słowa typu "ochrona miejsc pracy, zmniejszanie bezrobocia, dobry wizerunek na arenie międzynarodowej itd".Maciusiowy - Pon 07 Cze, 2010
eM napisał/a:
Problem z JMK jest taki ze to co on mówi bardzo odstaje od tego do czego przyzwyczaili się wyborcy. Ludzie lubią słodkie pierdzenie i rzucanie sloganami, mogą byc nielogiczne ale ludzie to lubią.
Ten facet mówi wprost - "chcesz coś mieć? zarób sobie i nie dawaj się okradać"
Wiele osob tego nie łapie, oni czekaja na słowa typu "ochrona miejsc pracy, zmniejszanie bezrobocia, dobry wizerunek na arenie międzynarodowej itd".
to właśnie to czego chciałbym usłyszeć od władzy w tym kraju. sprawy parytetów i gejów są może mniej ważne w tej chwili, ale czy jakikolwiek inny kandydat wypowiada się tak prosto, potrafi argumentować swoje racje i odwołać się do historii/miejsc? dla mnie fantastic four (Bronek, Jarek, Andrzej i Grześ) to po prostu marionetki pieprzące w kółko te same niemodne już wśród inteligencji frazesy.mi - Pon 07 Cze, 2010 nurtuje mnie jedna rzecz - czy forum hothecz.org to banda oszołomów, czy po prostu ludzie o wyważonych poglądach siedzą cicho, pozwalając powyższym postom pozostać bez odpowiedzi? Ostatnimi czasy którego tematu nie otworzę - przemyślenia polityczno-społeczno-kulturalne w podobnym tonie. Może już pora dać spokój? Może pora utworzyć 15 tematów do narzekania (jeśli jeden to mało) i w ich ramach dzielić się ze światem swymi przemyśleniami?KonradMK - Pon 07 Cze, 2010
mi napisał/a:
nurtuje mnie jedna rzecz - czy forum hothecz.org to banda oszołomów, czy po prostu ludzie o wyważonych poglądach siedzą cicho, pozwalając powyższym postom pozostać bez odpowiedzi? Ostatnimi czasy którego tematu nie otworzę - przemyślenia polityczno-społeczno-kulturalne w podobnym tonie. Może już pora dać spokój?
A może czytasz tylko Hyde Park?
mi napisał/a:
Może pora utworzyć 15 tematów do narzekania (jeśli jeden to mało) i w ich ramach dzielić się ze światem swymi przemyśleniami?
Ignoruj temat.
PS nie wiem kto zaczął temat JKM w tym wątku...
Co to są wyważone poglądy? mi - Pon 07 Cze, 2010 nie mogę ignorować każdego tematu, dlatego więc apeluję - załóżcie naście tematów "oszukują was", "telewizja kłamie", "światem rządzi spisek", "elvis żyje", "murzyni do afryki", "mikke na prezydenta" czy w co tam jeszcze wierzycie - wtedy kliknę sobie krzyżyk w prawym górnym rogu i będę żył w błogiej nieświadomości, wierząc w to, co widzę w TVN i czytam w wyborczej.M - Pon 07 Cze, 2010
mi napisał/a:
nurtuje mnie jedna rzecz - czy forum hothecz.org to banda oszołomów, czy po prostu ludzie o wyważonych poglądach siedzą cicho, pozwalając powyższym postom pozostać bez odpowiedzi? Ostatnimi czasy którego tematu nie otworzę - przemyślenia polityczno-społeczno-kulturalne w podobnym tonie. Może już pora dać spokój? Może pora utworzyć 15 tematów do narzekania (jeśli jeden to mało) i w ich ramach dzielić się ze światem swymi przemyśleniami?
Tzn zdefiniuj kto nie jest oszołomem prosze, bo rozumiem ze ja i kondziu nimi jesteśmy.
ps. Ja juz naspialem zeby nie pisac politycznie w moim temacie i w ogole o wyborach na forum zeby nie pisac - nie wiem kto to zaczął od nowa