To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Pią 02 Wrz, 2011

Witam mam na imię Marcin.
Kiedyś byłem turaj pod nazwą dzopi1991. Kiedyś posiadałem znanego na forum Citroen Saxo(niebieski) 1,6 8v, teraz posiadam ładna wanne(subary Gt w kombii).
Ale przymierzam się znowu do zakupu Saxo albo 106
pozdrawiam

Mick - Pią 02 Wrz, 2011

marolek_2006 napisał/a:
Witam mam na imię Marcin.
Kiedyś byłem turaj pod nazwą dzopi1991. Kiedyś posiadałem znanego na forum Citroen Saxo(niebieski) 1,6 8v, teraz posiadam ładna wanne(subary Gt w kombii).
Ale przymierzam się znowu do zakupu Saxo albo 106
pozdrawiam

Marcin ostro na Ciebie jadą na Rajdy.Hoga.pl/Gielda może coś opowiesz o tym? podobno "złomem" handlujesz i się ludzie nacinają... przestrzegają przed robieniem z Tobą interesów

Jacek - Pią 02 Wrz, 2011

:lol2: ładne Dzień Dobry
was79 - Pią 02 Wrz, 2011

Cytat:
Ostrzegam przed jakimikolwiek transakcjami z Panem Marcinem Opala - który sprzedaje Subaru z Japonii- złodziej jakich mało, uważajcie- bo on tylko czeka żeby zrobić komuś przekręt

Cytat:
Podobnie jak kolega parę ogłoszeń niżej, ja też kiedyś nadziałem się tutaj kupując od p. Marcina Opali - odradzam!

:lol2:

anjas - Pią 02 Wrz, 2011

kurcze, internet nie wybacza...

Witam, tak tylko że Subaru sprzedane klient zadowolony tak samo jak wielu innych, a że jedna osoba która kupiła ode mnie kiedyś felgi ma problem od ponad roku to juz nie mój problem. Niestety tak to jest że jak ktoś chce komuś ,,obrobić dupe,, to najłatwiej w internecie.
EmerytRs2 - Pią 02 Wrz, 2011

miszcz przywitań :lol2:
no name - Pią 02 Wrz, 2011

marolek_2006 napisał/a:
a osoba która kupiła ode mnie kiedyś felgi ma problem od ponad roku to juz nie mój problem

właśnie głównie Twój problem bo robi Ci opinie

zgadza się no name że to moja opinia jest psuta ale ja nic nie poradze że komus coś się nie podoba tak to jest że wine zawsze sie znajdzie ale nigdy nie u siebie jak ktoś nie umie słuchać i czytać to nie mój problem, na szczescie są ludzie którzy się nie boją publicznie powiedzieć co im się nie podoba a nie wypisują jakieś bzdury na forach takie jak Rajdy.hoga.pl
Przem_106 - Pią 02 Wrz, 2011

No dobrze, jakbysmy nawet chcieli ci wierzyc, to dlaczego na dzien dobry wyjezdzasz z pierwszym postem od razu z ofertą handlową opon, ktorych ceny są od razu wyzsze o 30zł niz na hodze :lol2:
To kuje w oczy, a prawie kazdy z tego forum hoge odwiedza po kilka razy dziennie ;D
Nie chciałbym prorokowac, ale mogą Cie nazwac "handlazyna" :lol2:

M - Pią 02 Wrz, 2011

Panowie to jest temat do witania a nie sala połajanek.
was79 - Pią 02 Wrz, 2011

Cześć M !
M - Pią 02 Wrz, 2011

Już kiedyś przymknąłęm ten temat ;D
Jacek - Pią 02 Wrz, 2011

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
was79 - Pią 02 Wrz, 2011

M napisał/a:
Już kiedyś przymknąłęm ten temat

Panowie to jest temat do witania a nie sala straszenia.