Anonymous - Pią 02 Wrz, 2011 Witam mam na imię Marcin.
Kiedyś byłem turaj pod nazwą dzopi1991. Kiedyś posiadałem znanego na forum Citroen Saxo(niebieski) 1,6 8v, teraz posiadam ładna wanne(subary Gt w kombii).
Ale przymierzam się znowu do zakupu Saxo albo 106
pozdrawiamMick - Pią 02 Wrz, 2011
marolek_2006 napisał/a:
Witam mam na imię Marcin.
Kiedyś byłem turaj pod nazwą dzopi1991. Kiedyś posiadałem znanego na forum Citroen Saxo(niebieski) 1,6 8v, teraz posiadam ładna wanne(subary Gt w kombii).
Ale przymierzam się znowu do zakupu Saxo albo 106
pozdrawiam
Marcin ostro na Ciebie jadą na Rajdy.Hoga.pl/Gielda może coś opowiesz o tym? podobno "złomem" handlujesz i się ludzie nacinają... przestrzegają przed robieniem z Tobą interesówJacek - Pią 02 Wrz, 2011 ładne Dzień Dobrywas79 - Pią 02 Wrz, 2011
Cytat:
Ostrzegam przed jakimikolwiek transakcjami z Panem Marcinem Opala - który sprzedaje Subaru z Japonii- złodziej jakich mało, uważajcie- bo on tylko czeka żeby zrobić komuś przekręt
Cytat:
Podobnie jak kolega parę ogłoszeń niżej, ja też kiedyś nadziałem się tutaj kupując od p. Marcina Opali - odradzam!
anjas - Pią 02 Wrz, 2011 kurcze, internet nie wybacza...Anonymous - Pią 02 Wrz, 2011 Witam, tak tylko że Subaru sprzedane klient zadowolony tak samo jak wielu innych, a że jedna osoba która kupiła ode mnie kiedyś felgi ma problem od ponad roku to juz nie mój problem. Niestety tak to jest że jak ktoś chce komuś ,,obrobić dupe,, to najłatwiej w internecie.EmerytRs2 - Pią 02 Wrz, 2011 miszcz przywitań no name - Pią 02 Wrz, 2011
marolek_2006 napisał/a:
a osoba która kupiła ode mnie kiedyś felgi ma problem od ponad roku to juz nie mój problem
właśnie głównie Twój problem bo robi Ci opinieAnonymous - Pią 02 Wrz, 2011 zgadza się no name że to moja opinia jest psuta ale ja nic nie poradze że komus coś się nie podoba tak to jest że wine zawsze sie znajdzie ale nigdy nie u siebie jak ktoś nie umie słuchać i czytać to nie mój problem, na szczescie są ludzie którzy się nie boją publicznie powiedzieć co im się nie podoba a nie wypisują jakieś bzdury na forach takie jak Rajdy.hoga.plPrzem_106 - Pią 02 Wrz, 2011 No dobrze, jakbysmy nawet chcieli ci wierzyc, to dlaczego na dzien dobry wyjezdzasz z pierwszym postem od razu z ofertą handlową opon, ktorych ceny są od razu wyzsze o 30zł niz na hodze
To kuje w oczy, a prawie kazdy z tego forum hoge odwiedza po kilka razy dziennie
Nie chciałbym prorokowac, ale mogą Cie nazwac "handlazyna" M - Pią 02 Wrz, 2011 Panowie to jest temat do witania a nie sala połajanek.was79 - Pią 02 Wrz, 2011 Cześć M !M - Pią 02 Wrz, 2011 Już kiedyś przymknąłęm ten temat Jacek - Pią 02 Wrz, 2011 was79 - Pią 02 Wrz, 2011
M napisał/a:
Już kiedyś przymknąłęm ten temat
Panowie to jest temat do witania a nie sala straszenia.