no ale jak silnik zdrowy i jeśli ma rzeczywiście tyle kilometrów, to za 45 masz fajne clio (dla niektórych za dużo elektroniki to wada w samochodzie) Maciusiowy - Śro 05 Lis, 2008
a czego w takim aucie brakuje?MoRToN - Śro 05 Lis, 2008 A co tam jeszcze mozna bylo dołozyc ?kubas - Śro 05 Lis, 2008 Witam
mam do sprzedania zaciski BREMBO 4 tloczkowe
czarne
z Peugeota 406 Coupe
byly w pelni sprawne przed samym zdjecie - samochod przyjechal do PL na kolach.
komplet - lewy i prawy.
cena 690 pln przy odbiorze w Warszawie
kontakt:
505 772 973
MarcinFreeMan - Czw 06 Lis, 2008
MoRToN napisał/a:
A co tam jeszcze mozna bylo dołozyc ?
np. lakier metaliczny i klime automat...
Generalnie cena za rocznego rozbitka troche za wysoka...106 - Czw 06 Lis, 2008
FreeMan napisał/a:
Generalnie cena za rocznego rozbitka troche za wysoka...
ile wg ciebie jest wart? ile wyszla by naprawa? (przy zalozeniu ze do wymiany jest to
co napisal sprzedajacy - lampa, zdezak, blotnik)FreeMan - Czw 06 Lis, 2008
106 napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Generalnie cena za rocznego rozbitka troche za wysoka...
ile wg ciebie jest wart? ile wyszla by naprawa? (przy zalozeniu ze do wymiany jest to
co napisal sprzedajacy - lampa, zdezak, blotnik)
moim zdaniem wiecej jak 30tys on nie jest wart w tym stanie.
nowego identycznego jak ten, nie rozbitego z 2008 r mozesz miec za jakies 63tys.pln. zakladajac ze uda mi sie wywalczyc taki rabat z Renault Polska jak mi sie ostanio udaje
a ceny czesci sprawdze pozniej i dam Ci znac.
ps. moim zdaniem on dostal porzadnie w prawe przednie kolo..... i te powierzchowne naprawy to pikus w porownaniu z tym jak jest przesuniete kolo.GeKo - Czw 06 Lis, 2008 Na jakims forum wyczytalem ze on i tak juz jest sprzedany. Na mobile DE podobno był za jakieś 6500-7000EFreeMan - Czw 06 Lis, 2008
GeKo napisał/a:
Na jakims forum wyczytalem ze on i tak juz jest sprzedany. Na mobile DE podobno był za jakieś 6500-7000E
no to sie oplacalo...pP - Czw 06 Lis, 2008 skoro juz o clio III sport mowa to na tych bbs kpie jajca