lenny - Nie 25 Maj, 2008 ZAAAJEBISTY WYŚCIG... JAK 10 DOJEDZIE BEDZIE DOBRZE:) JEJEEAAH.. ROBERT ROBERT ROBERT!!!!!!!!!!!!!Anonymous - Nie 25 Maj, 2008 JA PIERDOOOOOOLEEEEEEEEE JAKI WYSCIG!!!!!!!! CO SEKUNDE JESTEM W TOTALNEJ DUPIE NIE WIERZE W CO WIDZE ROBERT OSTROZNIEEEEEEEElenny - Nie 25 Maj, 2008 jjjjjeeeeaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!kubas - Nie 25 Maj, 2008 ooooooooooooooooooo ale massa ciota aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KUBICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!szymlorek - Nie 25 Maj, 2008 Wypas Robert pierwszy ! Uliczny tor jest super !lenny - Nie 25 Maj, 2008 ROBER ROBERT KURDE TYKO SPOKOJNIE.... SPOKOJNIEBEZ ŚCIANY ZADNEJ...!!!Gaydek - Nie 25 Maj, 2008 lenny - Nie 25 Maj, 2008 EHEHE.... sporo szczescia ma!!! oooo.....:) skrzydlo u raikonena wisi... jjeaahh!!! kurwa, jaki jestem podniecony, jakbym tam siedzial:)Anonymous - Nie 25 Maj, 2008 kurwa ja juz mam dosc niech to sie skonczyAnonymous - Nie 25 Maj, 2008 o kurwa szkoda straszna rosberga, ale przewagi topnieja i znowu wsyzstko w rekach chloakow
czy wam tez nie dziala tabelka czasowa online. kurwa co jest huje cipykubas - Nie 25 Maj, 2008 szkoda sutila...lenny - Nie 25 Maj, 2008 no pieknie pieknie!! robert rules!!!!Anonymous - Nie 25 Maj, 2008 YEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYYEEYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEkubas - Nie 25 Maj, 2008 slicznosci GOKART - Nie 25 Maj, 2008 ufffffffffffffffffffffffffffff ale się działo !! Chyba najciekawszy GP w tym sezonie. Monako + deszcz = masakra. Brawo Robert !!!
Ci którzy mieli możliwość pojechania na ten GP (podobno byli tacy z HH) powinni żałować