Jacek - Śro 28 Kwi, 2010 mój stary mnie rozj.ebał dzisiaj
"pożycz kamerkę, tą do auta, bo w sobotę jadę do gebelsowa i chcę nagrać jak lecę 300 i wrzucić kumplom do netu" Bart - Śro 28 Kwi, 2010 łaałTomcat - Śro 28 Kwi, 2010 patrz szwagier jak jedzie, pa jaka franca... gotta give him a chicken !Bart - Śro 28 Kwi, 2010 garemuwałt! garemuwałt!Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010 Tomcat, pilot jest obowiązkowy? Na jakich oponach jedziesz?Tomcat - Śro 28 Kwi, 2010 Tak, w sezonie pilot jest obowiązkowy, ale Jacku Czajku jest lekki to dużo nie stracisz Ja jadę na R888.Koto - Czw 29 Kwi, 2010 A nie chciałby ktoś przybrac mnie z Krakowa na Tychy?
Cichy, spokojny, nie pali, do paliwa dołoży Marek23 - Czw 29 Kwi, 2010
Koto napisał/a:
A nie chciałby ktoś przybrac mnie z Krakowa na Tychy?
Ja z Rybnika jadę...Jacek - Pią 30 Kwi, 2010
Marek23 napisał/a:
Koto napisał/a:
A nie chciałby ktoś przybrac mnie z Krakowa na Tychy?
Ja z Rybnika jadę...
z milom chenciom ale też jadę z innej strony.. Koto - Pią 30 Kwi, 2010 Wszystko przez ten dzień transportowca...
Dołożę furę jak się jakiś trzeźwy kierowca znajdzie Jacek - Pią 30 Kwi, 2010
Koto napisał/a:
Wszystko przez ten dzień transportowca...
Dołożę furę jak się jakiś trzeźwy kierowca znajdzie
postaw jeszcze lancz to może jakiś krakus sie zdecyduje anjas - Pią 30 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
postaw jeszcze lance to może jakiś krakus sie zdecyduje
Jacek, literówke zrobiłeś, poprawiłem w cytacie.Jacek - Pią 30 Kwi, 2010 anjas jak zwykle po mistrzowsku Koto - Pią 30 Kwi, 2010 Kanapki mogę zrobic, o!
Janusz - Pią 30 Kwi, 2010 Koto a po Wadowicach czasem nie jeździsz ?? bo widuje tu dość często ostatnio białe rally na białej feldze, rej. chyba SBI, albo SCI.