To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

GeKo - Wto 26 Lip, 2011

PiTT, odkąd się cieszę twoim HDII to ile ty telefonów miałeś :D Jesteś niczym Marcel w autach :rotfl:
MoRToN - Wto 26 Lip, 2011

zefir napisał/a:
Yarko napisał/a:
HTC Desire i Desire Z są za zeta, tak samo jak ACE

to wez Desire jest bardziej poreczny jak chcesz z nim duzo jezdzic:)

ja powiem wam ze ostatni likend, lodz-wawa- troche smigania po wawie i powrot korzystalem z maps.google nawigacji dla androida, super sprawa, bez jakis super opcji, ale sprawnosc dzialania absolutnie miszcz.

No właśnie się zastanawiałem jak tak na luzie poszedłeś z platy do domu z buta :rotfl:

zefir - Śro 27 Lip, 2011

nawigowałem sie telefonem i mijanymi kebabami :D

nawet park saski ogarnalem navi :D

PiTT - Śro 27 Lip, 2011

zefir napisał/a:
nawigowałem sie telefonem i mijanymi kebabami :D

nawet park saski ogarnalem navi :D

a Ty spałeś u Majka?
kurde, jak ogarnąłeś Olbrachta nocą to jesteś kozak :devil:

zefir - Śro 27 Lip, 2011

nie spałem u Majka, ale ogarnialem Olbrachta noca jak do niego wbijalem bo jednej imprezie :D
Michał - Śro 27 Lip, 2011

Olbrachta nocą jest gorsze niż Targowa na pradze
zefir, pozdrów maje i jej wielkie ... :faja:

zefir - Śro 27 Lip, 2011

Michał napisał/a:
Olbrachta nocą jest gorsze niż Targowa na pradze
zefir, pozdrów maje i jej wielkie ... :faja:

... samopoczucie humoru :D

PiTT - Czw 28 Lip, 2011

Kenet, testowałeś może HTC Sensation?
ciekaw jestem jak na żywca wypada bo filmów porównujących do Galaxy s 2 jest pełno
jest jeszcze ciekawa opcja z HTC Evo 3d :)

106 - Czw 28 Lip, 2011

jest prze kot... bawilem sie. mega wymiatacz... czuc ze procesor jest konkretny ;)
Kenet - Czw 28 Lip, 2011

Nie zdążyłem bo się sprzedały, miałem dziś w łapach incredible s i też jest kozak. Ale Defy wymiata i tak to całe towarzystwo ;D
Kamill - Pią 29 Lip, 2011

Kenet napisał/a:
Nie zdążyłem bo się sprzedały, miałem dziś w łapach incredible s i też jest kozak. Ale Defy wymiata i tak to całe towarzystwo ;D

To odpowiedz na moje pytanie ?

Kenet - Pią 29 Lip, 2011

Kamill napisał/a:
Kenet napisał/a:
Yarko dobry wybór.

Ja właśnie pobrałem motorolę Defy i jest w fazie testów.

Też właśnie zastanawiam sie nad tą motką lub desire S, będę mógł coś wsiąść zamiast mojego wysłużonego hero, bo już powoli mnie zaczyna wkurzać jak czasami przymuli.

Możesz napisać jakiego Androida tam masz zainstalowanego, bo defy wychodził z 2,1 miał być upgrade do 2,2 i w tym samym czasie co upgrade mieli wypuścić na rynek wersje z 2,3.
Ktoś mi mówił ze ma czasami ma problemy przy foceniu, długo łapie focus przez co zrobienie zdjęcia strasznie sie przeciąga (ja mam tak w hero i jest to irytujące)

Zainstalowałem najnowszy oficjalny soft czyli 2.2, telefon hula jak zły. Co do fotek to tak jak w milestonie nie szokują jakością, ale żadnych zamuleń podczas robienia zdjęć nie zaobserwowałem.

Kamill - Pią 29 Lip, 2011

Kenet napisał/a:
Kamill napisał/a:
Kenet napisał/a:
Yarko dobry wybór.

Ja właśnie pobrałem motorolę Defy i jest w fazie testów.

Też właśnie zastanawiam sie nad tą motką lub desire S, będę mógł coś wsiąść zamiast mojego wysłużonego hero, bo już powoli mnie zaczyna wkurzać jak czasami przymuli.

Możesz napisać jakiego Androida tam masz zainstalowanego, bo defy wychodził z 2,1 miał być upgrade do 2,2 i w tym samym czasie co upgrade mieli wypuścić na rynek wersje z 2,3.
Ktoś mi mówił ze ma czasami ma problemy przy foceniu, długo łapie focus przez co zrobienie zdjęcia strasznie sie przeciąga (ja mam tak w hero i jest to irytujące)

Zainstalowałem najnowszy oficjalny soft czyli 2.2, telefon hula jak zły. Co do fotek to tak jak w milestonie nie szokują jakością, ale żadnych zamuleń podczas robienia zdjęć nie zaobserwowałem.

Czyli pewnie będzie milestone :) Dzieki

martin.h - Sob 30 Lip, 2011

Czy zmieniał ktoś już wyświetlacz w Nokii ? Chodzi mi o model 5130, rozjebałem sobie na rowerze, a szkoda mi telefonu.
Czy można to wymienić samemu, czy można coś zje.ać przy tym ? Czy brać tylko oryginał ?

Kenet - Nie 31 Lip, 2011

Wymiana jest łatwa, na allegro dostaniesz jeszcze torxa i o ile będzie pasował to nie powinno być problemów. Wyświetlacze nieoryginalne czasami mają trochę inny odcień / kolory niż oryginał i nie zawsze też działają, ale jest też spora szansa trafić na taki w miarę ok. My montujemy zazwyczaj oryginały i na to jest gwarancja, jak klient sobie życzy zamiennik jest informowany o braku gwarancji. Pozdr