Jakby Leszek nie zapraszal ludzi na poklad to tez by mniej ofiar bylo. Ciekawe rozumowanie.
dokładnie, idąc dalej tym tropem jakby się nie opóźnił wylotu to by nie było katastrofy
jakby nie został prezydentem to by wszyscy dalej żyli
itp. itd.
jak zgorzkniałym trzeba być aby publicznie wygadywać takie rzeczy, na serio dziennikarze powinny zrobić bojkot i przestać pokazywać tego ...dziwnego człowiekaCassis - Sob 29 Sty, 2011 Gada głupoty bo jest pod wpływem silnych leków uspokajanych.
Jakby Leszek nie zapraszal ludzi na poklad to tez by mniej ofiar bylo. Ciekawe rozumowanie.
dokładnie, idąc dalej tym tropem jakby się nie opóźnił wylotu to by nie było katastrofy
jakby nie został prezydentem to by wszyscy dalej żyli
itp. itd.
jak zgorzkniałym trzeba być aby publicznie wygadywać takie rzeczy, na serio dziennikarze powinny zrobić bojkot i przestać pokazywać tego ...dziwnego człowieka
to wina braci Wright - ch.uje wynalazły samolot...
To powoduje, że mam wobec tych ludzi stosunek trudny
PiTT - Wto 01 Lut, 2011
Jarosław K. napisał/a:
Gdybym był premierem, przyjechałbym na miejsce katastrofy z tak twardą miną, że Putin nie ośmieliłby się na żadne uściski … powiedział (osobiście w TVN24) J.K.
to jest dla mnie mistrz nad mistrze
co o tym sądzą nasi forumowi zwolennicy Jerrego? Bart - Wto 01 Lut, 2011 hehe, Putin na widok twardej miny Kaczyńskiego pewnie by się posrał...
ze śmiechu.kosmita - Wto 01 Lut, 2011 http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.htmlPiTT - Wto 01 Lut, 2011 no to mamy przeyebane
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.htmlmi - Wto 01 Lut, 2011 Najwybitniejsze (bo największe chyba nie do końca pasuje) osobowości w dziejach Polski zginęły w katastrofie, a Wy sobie z tego jaja robicie? Ja apeluję - zachowajmy odrobinę przyzwoitości i zwykłego człowieczeństwa!bizon - Wto 01 Lut, 2011 zamykam forum was79 - Wto 01 Lut, 2011 jeszcze tylko milusiej Klempy brakuje w zespoleKonrad - Wto 01 Lut, 2011 ja p. kiedy te matoły się wezmą do sensownej roboty a nie roztrząsania tego je.banego samolotuJacek - Wto 01 Lut, 2011
konradone napisał/a:
ja p. kiedy te matoły się wezmą do sensownej roboty a nie roztrząsania tego je.banego samolotu
jutro, kochany jutro...dzik - Wto 01 Lut, 2011
konradone napisał/a:
ja p. kiedy te matoły się wezmą do sensownej roboty a nie roztrząsania tego je.banego samolotu
to juz chlopaki z forum nic nie poga pisac w temacie?