update
ktos moze dolaczy? bo nie chce byc ostatni Kamill - Pon 21 Wrz, 2015 Pisałem do Roja, może wpadnie, bo chciał iść.roj - Pon 21 Wrz, 2015 Kenet: 50%
Jaka 100%
Kamill: 100%
Alpha: 100%
roj: 87,46%
Kamill napisał/a:
Ja mogę iść, tylko musi mi ktoś przypomnieć
przypomnę Ci żebyś po mnie podjechał Kamill - Pon 21 Wrz, 2015 Możliwe ze bedziemy musieli skoczyć na 2 auta bo musze do mechanika bmw odstawić to mnie odbierzesz i przywieziesz bo będzie po drodze Kamill - Czw 24 Wrz, 2015 Kto nie był nich żałuję.
Tor w miarę przyczepy, lekko nierówny miejscami, przez co jest ciekawiej, tym bardziej ze oświetlenie jest dość skąpe, latar ie sodowe . Karty nowe, w miarę równe.
Wygrał Alex ze sporą przewagą ja z Jakarti i Alpha one blismy się o 2ga pozycję, ale chyba w końcu wygrałem
Kenet coś nam osłabł i gdyby nie roj byłby ostatni
Typowy zlot hh, najszybsze auto to octavia 1.6 tuż za B klasą w dieslu później juz tylko gorzej Kenet - Czw 24 Wrz, 2015 Fatalny tor, fatalna nawierzchnia. Ja miałem wrażenie, że mi się kart rozpadnie na tych ujebach. To nie był mój dzień, ale jeszcze Was zleje.
Niestety w obecnej sytuacji - tylko F1 Karting na Jagiellońskiej
Miło się spotkać, szkoda że tak krótko. Następnym razem jedziemy na stare Cargo i robimy wyścigi na ćwiarę bo stajnia dupowozów zacna Alexxx - Czw 24 Wrz, 2015 Potwierdzam co Panowie napisali powyzej. Tor nierowny nieprzyczepny ale kart sie fajnie prowadzi i trakcji duzo no i czasy okolo 62-65sekund wiec dosc długi.
Fajnie było sie spotkać na żywo alphaOne - Czw 24 Wrz, 2015
Kamill napisał/a:
Typowy zlot hh, najszybsze auto to octavia 1.6 tuż za B klasą w dieslu później juz tylko gorzej
A klasą!!
m.zd. tor daje radę, jest miejscami mega nierówny, ale jest to zupełnie inna, ciekawsza jazda niż na Jagiellońskiej a wózki nie mają tych wkurzających limiterów jak na Narodowym.Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015 tor jest turbo nierowny
na dohamowaniach, prostych i zakrętach tłucze sie oslona w asfalt tak, ze gdyby to byl jakis metal (ciekawe co to jest swoja droga) to iskry by lecialy srogo
fajne bylo to, ze z kazdym okrazeniem rosla przyczepnosc i to bylo bardzo odczuwalne
generalnie w takiej stawce zawsze milo sie jezdzi
za 1 razem mialem drugi czas
za 2 razem trzeci
nie licze tego typa lokalnego ktory wlozyl kazdemu po 2-3 sek.
ps.
KENET sie skończył Kamill - Czw 24 Wrz, 2015 To chyba od tych nierówności mnie dzisiaj tak plecy nakurwiają, musiałem oparciem sobie obić.
W ogóle to ja tych szarpań bardzo nie czułem, lekko rzucało na końcu prostej startowej, ale to chyba dlatego że jestem przyzwyczajony do bmw, gdzie rzuca podobnie i jakoś je pominąłem Alexxx - Czw 24 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
ps.
KENET sie skończył
Szkoda Keneta... ale jeszcze się chłop obudzi
1. bieg
2. bieg
("tylko" 1.35 za tym lokalesem )
bonus:
roj - Czw 24 Wrz, 2015 W drugim biegu też ja byłem ostatni, wynik Keneta się zamienił z moim. Kenet - Czw 24 Wrz, 2015 Cfaniaczki czekam na rewanż!alphaOne - Pon 30 Lis, 2015 wybiera sie ktos moze w środę wieczorem na jakiś karting? xdrive albo F1?zefir - Pon 30 Lis, 2015 ja nie dam rady, mam trening biegowy, czwartek juz bardziej.