Barejka - Pon 08 Lis, 2010 szkoda wielka zebys na plecach na dymnik lub wieze wnosil jeszcze telewizor, a w zbiorniku tankowca nie bedzie odbieral Bad-i - Pon 08 Lis, 2010
rabarbar napisał/a:
jak ja sie ciesze ze nie mam telewizora....
i błąd, wielki błąd....... Anonymous - Pon 08 Lis, 2010 w domu w PL nie mam telewizora,bedzie juz ze 3 lata,na początku było cięzko a pózniej sie przyzwycziłem i sobie chwaleAnonymous - Pon 08 Lis, 2010
rabarbar napisał/a:
w domu w PL nie mam telewizora,bedzie juz ze 3 lata,na początku było cięzko a pózniej sie przyzwycziłem i sobie chwale
To gruba Impreza musiał byc jak sie z domu tele pozbyłeś dzik - Wto 09 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
- Błaszczyk
Mojej ciotki sasiad Jakarti - Wto 09 Lis, 2010 tez znam Blaszczyka - kto jeszcze zna jakiegos Blaszczyka? dzik - Wto 09 Lis, 2010 Heh, ale tutaj oryginal, o wlasciwego chodzi
Co weekend przylatuje do matki, zostawia gacie do prania.M - Wto 09 Lis, 2010 Błaszczyk czy Błaszczak?Jakarti - Wto 09 Lis, 2010 ja mowie o blaszczyku a Ty Maciek znasz Blaszczaka , tak? no to tez Ci zaliczymy do pkt lansu.. niech bedzie PiTT - Wto 09 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
ja mowie o blaszczyku a Ty Maciek znasz Blaszczaka , tak? no to tez Ci zaliczymy do pkt lansu.. niech bedzie
Zastanawiam się o co chodzi? Dlaczego Jarek i jego ludzie wyrzucają po kojei ludzi Lecha? Czy czegoś się boją? Skąd te animozje? Jak dla mnie to dość dziwne i czuje, że PIS się rozpruje na dwie partie - Jarosława i ludzi Lecha.kamil - Czw 11 Lis, 2010 mają swoje zdanie to outPiTT - Czw 11 Lis, 2010 ciekawe czy do wyborców Jarka już dotarło co by się działo w kraju jakbyśmy mieli go za prezydenta
jak dla mnie abstrakcja, facet ma najwyraźniej problemy z głową
powrót do średniowiecza, palenie na stosie przed pałacem prezydenckim
nabijanie na pal i inne tego typu zabawy...
oczywiście z lekką dozą złośliwości z mojej strony, ale na serio jestem w stanie sobie wyobrazić publiczne lincze 206 Gti - Czw 11 Lis, 2010 Dla mnie Jarek jest obecnie w lidze Kononowicza.