Mick - Śro 20 Lip, 2011 a musicie jechać ze szperą? najlepiej włożyć zwykłe 13x59 i na tym pojechać, skoro Przemek "dawał radę" na takiej skrzyni Klaudia też nie będzie miała problemu na Rzeszowskim, a tam szpera jej w niczym nie pomoże..Przem_106 - Śro 20 Lip, 2011 Qubus, Mick ma rację. Myślę, że Klaudia jest na takim etapie, że nie warto spieszyć się, przepłacać, stresować się przed i w trakcie rajdu z powodu 13x64 i szpery. Dobrze i pewnie złozona skrzynia z 13x59 też da radę. A potem na zapas, treningi itp tez się przyda.
Zapytaj Micka lub Antka jak mu się jechało na Karkonoskim, w pierwszy dzien jechał na 13x64, drugi na 13x59. Fakt, szpery nie mial w oba dni Przem_106 - Śro 20 Lip, 2011 Nie wiem jak trasy, ale im równiej tym szpera mniej się przydaje (chyba, bo nie mam doświadczenia)qbus - Śro 20 Lip, 2011 Ok tylko zakładając zwykły mechanizm różnicowy musze kupić jeszcze półosie.
Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak że mamy skrzynie z 13x59... na takiej pewnie pojedziemy Rzeszów dalej szukając i kombinując.
Generalnie to auto z taką szperą to jest zupełnie co innego, nie mam żadnych wątpliwości że jest zdecydowanie szybsze. Oczywistym jest że Klaudi na tym poziomie nie zrobi to wielkiej różnicy ale skoro ją mamy to pasowało by ją wykorzystać.
Cytat:
a tam szpera jej w niczym nie pomoże
zawsze pomaga Marek23 - Śro 20 Lip, 2011
Mick napisał/a:
Słyszałem, że startuje taki jeden Rybnikanin z Warszawianinem
Byleby clio sie nie popsuło i w końcu na mecie. Bez mety nie ma rajdu. Już nawet nie pisze,że bedę jechał wolno, bo nikt nie uwierzy,ale tak właśnie pojedziemy...do mety.106 - Wto 26 Lip, 2011 baaaardzo ladne listy na rzeszowski
http://www.rajd.rzeszow.p...y_zgloszen.htmlfaldzip - Wto 26 Lip, 2011 Kuzaj bez pilota zostal cos ma pod gorke w tym sezonie zdecydowanie (czy moze juz wiadomo z kim jedzie a ja nie ogarnalem? )
A w ogole to nie wiedzialem, ze Druzyna A startuje w rajdach
PS. Czy ktos moglby napisac kto jest na liscie z forum dla nie ogarniajacych po nazwiskach?
Ja kojarze tylko Rybnikanina z Warszawianinem Mick - Wto 26 Lip, 2011 ze "znajomych" to jedzie Temple/Wróbel, Dembski/Pawlik, Dobrodziej/Szczerbik, Malinowski(mój wspólnik)/Sasim, Kędzierski/Celiński, Baran/Paciej, Horecki/JastrzębskiGeKo - Wto 26 Lip, 2011
Mnie zawracał głowe jak byłem na urlopie, ale też mi za bardzo nie pasowało pum - Wto 26 Lip, 2011 z amatorami nie jeździsz co? Bad-i - Wto 26 Lip, 2011 dobry team to Domzala z Nivettem (ciekawe ile odcinkow Nivette pojedzie jako kierowca) Bad-i - Wto 26 Lip, 2011
Mick napisał/a:
ze "znajomych" to jedzie Temple/Wróbel, Dembski/Pawlik, Dobrodziej/Szczerbik, Malinowski(mój wspólnik)/Sasim, Kędzierski/Celiński, Baran/Paciej, Horecki/Jastrzębski
Jeszcze Loczek leci - ale jak zwykle nie ma pilota Bad-i - Wto 26 Lip, 2011