siema - Pią 16 Wrz, 2016 Ostatnio dając ogłoszenie o pracy na pewnym zamkniętym forum geeków sieciowych musiałem się długo bronić przed podaniem przewidzianego na to stanowisko budżetu...
Jakie widełki!? zefir - Pią 16 Wrz, 2016 u nas się widłami nie pracuje!!
Zespoł Zefira to coś pomiędzy zespołem Akcent a zespołem Weekend
Kenet - Pon 19 Wrz, 2016 Wchodzę w to jak woda w gąbkę!Jakarti - Wto 27 Wrz, 2016 OGLOSZENIE
czy jest tu jakiś autor artykułów motoryzaycjnych i poradnikowych?
stały kontrakt +/- rok na kilka/kilkanaście artykułów miesięcznie.Rasputin - Wto 27 Wrz, 2016 Tu sami dziennikarze motoryzacyjni i inni znawcy kosmita - Wto 27 Wrz, 2016 Kurcze, jakby doba była 30% dłuższa to bym był zainteresowany siema - Wto 27 Wrz, 2016
Rasputin napisał/a:
Tu sami dziennikarze motoryzacyjni i inni znawcy
+1000000
Pseudo artystyczne i wchodzimy w to całym forum!
A jeśli chodzi Ci o jakieś mniej specjalistyczne motoryzacyjne pierdoły, to chyba tylko Wally...bob.dsk - Wto 27 Wrz, 2016 Ja myśle ze nie tylko motoryzacyjne Kamill - Wto 27 Wrz, 2016 No jestem.
Czy złamie jakiś regulamin kopiujac bezpośrednio całe wypowiedzi z forum?kosmita - Wto 27 Wrz, 2016
bob.dsk napisał/a:
Ja myśle ze nie tylko motoryzacyjne
lajfstajlowe Kenet - Śro 28 Wrz, 2016 Ja mogę pisać artykuły, jako ekspert oczywiście.kubas - Śro 28 Wrz, 2016
Jakarti napisał/a:
OGLOSZENIE
czy jest tu jakiś autor artykułów motoryzaycjnych i poradnikowych?
stały kontrakt +/- rok na kilka/kilkanaście artykułów miesięcznie.
Jaka, moja żona jest redaktorem w Oponeo, z dość dużym doświadczeniem właśnie w tym temacie. Setki artykułów o oponach, poradników itd... Filolog polski o specjalizacji edytorskiej. Jakby co to PW zefir - Śro 28 Wrz, 2016 A ja dla odmiany potrzebuje programistów .NET minimalne doświadczenie to 2 lata.
Jak ktoś reflektuje, albo kogoś solidnego znacie to dawać na priv siema - Śro 28 Wrz, 2016 Admina z doświadczeniem zatrudnię zefir - Wto 04 Paź, 2016 Znacie może kogoś kto zajmuje się nagłośnieniem imprez masowych?