To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

mi - Pon 11 Mar, 2013

Czesio napisał/a:
to dalej łada

aaaaa, spoko argument, ma w sobie głębię. Coś jak "Kia jest do dupy" albo "hądy nie skręcajo".
Pamiętaj, że ABTOBA3 ma teraz dostęp do techniki Renault-Nissana, więc napęd 4x4 do taniego suva jest w zasięgu (bo niva na 3 dyfrach jeździ).

M - Pon 11 Mar, 2013

:lol2:
Jakarti - Pon 11 Mar, 2013

mi,
rozmawiasz z Czesiem :D

Anonymous - Pon 11 Mar, 2013

mi napisał/a:
Czesio napisał/a:
to dalej łada

aaaaa, spoko argument, ma w sobie głębię. Coś jak "Kia jest do dupy" albo "hądy nie skręcajo".
Pamiętaj, że ABTOBA3 ma teraz dostęp do techniki Renault-Nissana, więc napęd 4x4 do taniego suva jest w zasięgu (bo niva na 3 dyfrach jeździ).

Tylko X Ray będzie skierowany do innej grupy docelowej niż poczciwa Niva , którą można regularnie łachać w błocie . Nie spodziewał bym się wysokiej jakości wykończenia wnętrza , jego wytłumienia , wydaje mi się że to będzie auto tylko aspirujące do miana SUV i ustępujące bardzo np. Hujkowi ix35 . Podsumowując nie spodziewał bym się szału :]

M - Pon 11 Mar, 2013

Dobry kon to i po blocie pojdzie...
mi - Pon 11 Mar, 2013

Oczywiście, że jest skierowany do innej grupy niż niva; to suv jest, nie terenówka. Tym nie mniej stwierdzenie "to dalej łada" jest z dupy i nie ma podstaw żadnych. Nie widziałeś tego samochodu, ja również nie. Dzisiejsza Lada z Ladą o jakiej myślisz ma niewiele wspólnego. Jedyne co wiemy to to, że najpewniej będą celowali nieco poniżej Dacii (która w ostatnich modelach baaaaaardzo poprawiła jakość wykończenia wewnątrz), to daje jakiś obraz. Jakiś. I tyle. Nie ma co walić stereotypami nie wiedząc w zasadzie nic. Poczekamy, zobaczymy.
Qukie - Pon 11 Mar, 2013

Mi po jednym z odcinków TG spodobało się to:

Wygląda całkiem spoko, tył napęd, silnik turbo, więc potencjał jest. Ciekawe jak bezpośrednie porównanie z Sutolem :)

mi - Pon 11 Mar, 2013

z wyglądu sympatyczny nawet
M - Pon 11 Mar, 2013

to ten z meksyku?
B-Rey - Pon 11 Mar, 2013

Mastretta MXT czy tam MTX. Mi sie też widzi :)
Anonymous - Pon 11 Mar, 2013

Qukie napisał/a:
Ciekawe jak bezpośrednie porównanie z Sutolem

Hola Hola... "Sutol" to nazwa zarezerwowana :>

Qukie - Pon 11 Mar, 2013

Si senior :)

Ciekawe czy ktoś z polski się zdecyduje.

Sorensen Alex, Sutol™©® może być tylko jeden :D

Bart - Śro 13 Mar, 2013

peugeot z citroenem się profilują: http://moto.pl/MotoPL/1,8...html#BoxMotoTxt
siema - Śro 13 Mar, 2013

Mistrz marketingu i przebiegłości. Nobel gwarantowany.
mi - Czw 14 Mar, 2013

żeby się nie zesrali, te...