To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

karoluPL - Nie 23 Mar, 2014

puro plasma cover.

Ten kolor to *czarny prześwitujacy* w rzeczywistości jest ciemniejszy, wiec nie widać tak bardzo prześwitywania. Ale innych kolorów jest w brud!
Dobrze chroni, jest cienki i lekki.

ptaku - Pią 28 Mar, 2014

Ja polecam SwitchEasy Tones. Obudowy sa w roznych kolorach i sa naprawde dobrej jakosci. Telefon kilka razy mi spadl i nic sie nie stalo. SwitchEasy
antoś - Pon 31 Mar, 2014

http://www.gadgetmac.com/...ase-review.html

Dałem teraz do siebie i jestem strasznie zadowolony. Tak jak w teście, twardy, dobrze leży w rękach, nic się nie odgina, świetnie wykonany. Do kupienia w iSpot za 170zł we wszystkich kolorach. Polecą.

ptaku - Pon 31 Mar, 2014

Tylko po co przeplacac jesli mozna miec cos lepszego lub rownie dobrego od konkurencyjnych firm za 100zl np.
was79 - Pon 31 Mar, 2014

Urodziłeś się dopiero? nie widzisz tego:

Apple Official iPhone 5c Case

To ucina wszelaką dyskusje :D

karoluPL - Pon 31 Mar, 2014

was79, po pierwsze to 5s ;D

po drugie, fakt, ten case jest świetny. ale tylko w kolorze czarnym.
Każdy inny tak sie brudzi i wyciera, ze wygląda okropnie i nie da sie nic z tym zrobić.

Inna sprawa kupiłbym sobie nawet ten czarny, bo na nim nie widać, ze sie wyciera i brudzi, no ale kurdę 170zł(?!) to nawet mnie szkoda tyle kasy. bo za tyle to mozna teraz nową nokię kupić.. :rotfl:

M - Pon 31 Mar, 2014

Teraz na firmowe etui za niezły pieniądz trzeba będzie jeszcze jakiś ochraniacz żeby się nie zniszczyło
Trochę to pedalskie

was79 - Pon 31 Mar, 2014

:rotfl:
Jakarti - Pon 31 Mar, 2014

antoś napisał/a:
170zł

dla mnie sick.
widocznie jestem starej daty i wole miec rysy na telefonie :)

michool_vt - Pon 31 Mar, 2014

karoluPL napisał/a:
no ale kurdę 170zł(?!) to nawet mnie szkoda tyle kasy. bo za tyle to mozna teraz nową nokię kupić.. :rotfl:
:rotfl:
bizon - Pon 31 Mar, 2014

ja zakupilem jednak tego grafta. jakosciowo i wizualnie robi robote.
a zakupilem bo zaskakujaco stalem sie posiadczem 5s - prezent. juz wiem dlaczego zona nie pozwolila mi kupic fona od pitta :)
poki co obserwacje odnosnie japka:
minusy:
- bateria to dno i metr mulu, przy moim wykorzystaniu bateria wystarcza na max 10h, wiec musze ladowac 2 razy dziennie
- sztywnosc systemu w wielu kwestiach jest meczaca, np. chociazby brak sharingu zdjec do komunikatorow, brak widgetu do wlaczania/wylaczania 3g, czy brak kontekstowego wyszukiwania w ksiazce przy wybieraniu numeru, brak personalizacji odnosnie wibry i jeszcze sporo innych
plusy:
- dziala bardzo dobrze i sie prawie nie przycina, znakomita roznica jakosciowa w stosunku do andkow
- jest pare innych fajnych rozwiazan, np w zakresie powiadomien

pP - Pon 31 Mar, 2014

170zł za case :) jest bogactwo :)

ja zakupiłem takie coś: http://allegro.pl/apple-i...4066829704.html
plastik fantastik, dobrze przylega, nigdzie nie odstaje, chroni telefon, jak sie porysuje/pobrudzi/złamie - kupię drugie :)

antoś - Pon 31 Mar, 2014

170 zł za pokrowiec do telefonu za 2 koła to chyba nie jest jakiś dramat.
Telefon jest sam w sobie ładny, ale ja mam 5 która się wyciera, więc chciałem mieć chociaż ładny pokrowiec. Miałem jakieś inne (Belkin, Puro) na 4 wcześniej i z żadnego do końca nie byłem zadowolony. W końcu nosiłem bez, telefon mi upadł i się spierdolił. ;D

ptaku - Pon 31 Mar, 2014

Lubie Apple itd. ale kurde 170zl trzeba znac jakis umiar ale tutaj pewnie 100za obudowe sie placi a 70 za skoropodobna fakture :P

antos: Nastepnym razem sproboj SwitchEasy Tones po roku uzywanioa obudowa wygladala jak nowa tylko ze sie popsula z mojej winy teraz zakupilem taka sama.

antoś - Pon 31 Mar, 2014

Jak się ta wytrze to kupię sobie następną. ;D Ale obczaję jak będę miał możliwość na żywo. Estetyczne są też obudowy Spigen.